12 ting, som alle vi, der tager uendeligt mange selfier, forstår

Hallo, det er lissom en totalt anerkendt kunstform!

3. marts 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Armen skal op, op, op... Der er intet smukt ved et bredt kæbeparti og tydelige næsebor, med mindre du er en nuttet, engelsk bulldog. I så fald skal du med på min selfie!

2. Udefra ser det måske åndssvagt ud, mens vi tager billedet. Men hvem ler sidst, når likes'ene vælter ind, og vi føler fremmede menneskers kærlighed, som kom den fra vores egen mor?

3. Vi drømmer ikke længere kun om at MØDE vores idoler. Det møde er jo nul værd uden fotodokumentation. Hvis du ikke vil fotograferes med mig, Channing Tatum, så passér gaden!

4. Vi har mere end én gang sat hår og klistret øjenvipper på, KUN for at tage selfier. Men det profilbillede havde vi altså også i flere dage bagefter.

5. Folk kan godt blive overraskede over at se os i virkeligheden. “Misforstå mig ikke, søde, men du ser lidt anderledes ud end på din tinderprofil...

6. Når mænd beder os om at sende en nøgenselfie, går vi i panik. Hvad tror han selv, jeg kan jo ikke få det optimale lys herfra – for slet ikke at tale om vinklen, urgh. Nej nej nej, det er den værste selfie ever!

7. Vores veninder spørger tit, om vi ikke vil tage et godt billede af dem. Men de må have misforstået – vi er jo ikke gode fotografer, vi kender bare vores egne vinkler så ubeskriveligt godt!

8. Hvis vi ligner lort, poster vi bare en gammel selfie fra en anden dag. Der er ingen, som behøver at vide, at dét billede er fra vi var til frisøren i sidste måned. Vi tog alligevel tusind, så der er rigeligt at vælge mellem.

9. På gruppebilleder bliver vi irriterede, hvis andre ikke tager det seriøst. Men det må de selv om, vi lægger alligevel det skud op, hvor vi selv ser brandgodt ud. Enhver er sig selv nærmest!

 

10. Når vi går i træningscentret, er vi nødt til at slette andre ting på mobilen... Ellers er der simpelthen ikke plads til alle de billeder, vi skal have med vores håndvægte og lycra-kavalérgang.

11. Vi har allerede slidt adskillige selfiestænger op. Nu går vi kun efter seriøst udstyr af høj kvalitet. Gerne med Hello Kitty på.

12. Vi lyver megameget, når vi tagger vores billeder #iwokeuplikethis. Men det ved vi jo, at alle andre også gør, så pyt.