© iStock

12 ting, vi pædagoger forstår... som gør os til de friggin’ sejeste i verden

Selv tak!

6. oktober 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Det ene øjeblik må vi ikke kysse ungerne. Det næste øjeblik SKAL vi nærmest. Har nogen overvejet, om vi er i humør til at stikke munden ned til en flok efterårsforkølede 3-årige?

2. Når man siger, at kvinder er gode til at multitaske, er det ikke helt rigtigt. Det er pædagog-kvinder, der kan det shit!

3. Når fremmede siger, at vi får penge for at lave perleplader og drikke kaffe hele dagen, hører vi dem sjældent til ende. Vores hoveder ER allerede eksploderet af harme.

4. Børn fatter jo seriøst ikke selv hvor godt, de har det. Hvis nogen havde sagt til os, at vi skulle tage en lur eller gå ud og gynge, ville vi slå til med det samme.

5. Vores er det eneste job, bortset fra stripperes, hvor man kommer hjem med bh’en fuld af glimmer. Ja, skat, det har været en vild dag på lyserød stue.

6. That awkward moment, når børnene kommer til at kalde os “mor”. Og vi tænker: “...Nope!”

7. Nogle dage dagdrømmer vi om at sige sandheden til forældrene, når de henter deres børn: “I dag har lille Malthe opført sig supernederen. Han behøver ikke komme igen i morgen. Hej heeej!”

8. Det er selvfølgelig vigtigt, at børnene er søde... Men har ungen en lækker far, er det helt klart også en bonus.

9. Vores frokostpause er hellig på en måde, andre professioner aldrig vil komme til at forstå. At spise sin madpakke kan føles som den vildeste mindfulness.

10. Efter en regnfuld sommer har vi nærmest en professorgrad i Kalaha.

11. Og en Mastergrad i Uno. Hvorfor er det egentlig ikke i orden at skrive på CV’et? 

12. Glæden ved at skulle på udflugt, når vejret er fantastisk, børnene opfører sig pænt, og alle vores venner sidder indendørs og sukker efter frisk luft. #elskermitjob #pædagoglife #ingenKontormusHer

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.