13 måder, du kan booste dit forårshumør på

Kan du mærke det komme? Foråret altså? Ellers kan du, ligeså snart du har læst artiklen

29. februar 2016 af Redaktionen

1. Gå sommeren i møde. Aftal med din veninde, at I mødes den første søndag i hver måned til en lang gåtur. På den måde kan I både nå at få sludret om livet og se årstiderne skifte. Og vupti – pludselig er foråret og sommeren kun et par gåture og ikke flere måneder væk!

2. Tænd op i grillen. Grillsæsonen behøver ikke først starte, når der er blade på træerne. Er du velsignet med en terasse og en grill, så anskaf en terassevarmer og et uldtæppe. På den måde kan du næsten bilde dig selv ind, det er juni måned.

LÆS OGSÅ Er brændt grillmad farligt?

3. Invitér veninderne på cocktails. Fødselsdag behøver ikke være den eneste anledning for at holde en fest. Fejr, det er forår med en forårsfest. Der er intet, der kan få humøret op som en aften med tøserne og lækre drinks. 

4. Puds dine vinduer. Du vil opdage, verden forvandle sig fra deprimerende grå til lysende pangfarvet. Og det er SÅ meget besværet værd!

5. Kom af med vintertøjet. Smid lufferne – også selv om det betyder, du skal gå med hænderne i lommen for at holde varmen. Hop i dine yndlingssneakers, og skift den lange vinterjakke ud med din forårsjakke. Hvis du fryser, kan du polstre dig med ekstra sweatre. Der er alligevel ingen, der kan se, hvor meget tøj du har på under jakken. 

6. Luft hjulene. Forår er lig med udendørsaktiviteter. Tag din bedste veninde i hånden, og sus afsted på otte hjul. Rulleskøjter er en god måde at få set nye dele af byen på, og er det koldt, kan du rulle dig til varme kinder.

7. Anskaf dig en masse blomster. Gør din minimalistiske lejlighed til en farvepallette med friske blomster. Stil gerne en buket i hvert rum. Det er umuligt ikke at komme i forårsstemning, når den første solstråle kigger ind og rammer en flot buket i vindueskarmen. 

8. Hold en påskefrokost. Det er slet ikke så besværligt, som det lyder. Bed dine gæster om at komme med en ret hver. Så er alt, du skal gøre, at dække et flot bord – gerne med påskekyllinger og grønne grenne – og lægge påskebryggen på køl.

LÆS OGSÅ Imponér veninderne med denne ultralækre snaps

9. Iklæd dig lyse gevandter. Det er muligvis stadig for koldt til at hoppe i korte sommerkjoler. Gør i stedet hverdagen mere lys ved at iklæde dig lysere farver og tøj i lettere materiale.

10. Tag forskud på foråret med en rejse til Rom. Eller en anden storby, hvor vejret er godt. Det er en ren vitaminindsprøjtning at få sol og varme samt at komme hjem med en ny kollektion til skabet. At tyvstarte på sommertøjet og cafe-udelivet er ganske enkelt livet. Aahhh!

11. Ryk ud på altanen. I det sekund, nattefrosten slipper sit greb, er det med at finde havemøbler og urtepotter frem. Tag i den lokale blomsterforretning, og fyld urtepotterne på din altan. Nyd så din kaffe og dagens nyheder under åbne himmelstrøg. 

12. Udskift de tunge simreretter med lette forårsretter. Det kan for eksempel være en indbydende salat med sprøde, grønne salater, avocado, æg og stegte kyllingestykker. Og giv lige salaten et pift med en olie-eddikedressing til sidst. Nammenam! 

13. Ryd ud i din lejlighed. Gennemgå bogreolen, sortér sokkerne i skuffen, og ryd ud i de gamle, grimme viskestykker. Når alt er samlet, kan du give det til genbrug. Resultat: Din lejlighed vil føles som ny, og du vil få en dejlig let forårsfornemmelse.   

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Du vil (garanteret) også kunne lide