13 problemer, du kender, hvis du er en af dem, der kan tåle meget lidt alkohol

“Undskyld, jeg kunne vel ikke få en fadøl i et shot-glas?”

2. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. Dine ben begynder at snurre efter to sip af en øl. Kan I andre også mærke det? Nej, okay...


2. Der er ikke noget, der hedder ‘at tage en enkelt’ efter jobbet. Hvis du tager ‘en enkelt’, er det det samme, som når alle andre tager fem.


3. At køre bil med bare et halvt glas vin i blodet er udelukket. Du er faktisk bange for overhovedet at snuse til et glas vin, hvis du skal ud at køre. Eller spise rødvinssauce.


4. Du når aldrig dertil, hvor du kan give en omgang. Det er bedst, du giver den første, for ellers når du aldrig at tømme et glas, før de andre allerede er gået i baren.


5. Du er ikke så god til arrangementer, hvor man skal skåle meget. Skåler de nu igen? Er de ude på at slå dig ihjel eller hvad?


6. Du er aldrig hende den sjove, der foreslår en runde shots. Hvad med en runde kaffe-shots, you guys?


7. Firmafester er farlige. Du prøver virkelig at lade være med at drikke dig for fuld, men du har næsten kun to stadier: Ædru eller æskestiv.


8. Du bliver knaldrød i kinderne, bare nogen åbner en øl i nærheden af dig. Blush har ikke været nødvendigt for dig, siden du var fem.


9. Du kan ikke tage en morgenbajer, når du er på festival. Eller... det kan du godt, men så går du kold inden kl. 14. 

14 ting, kun vi festivaltyper forstår


10. Når folk taler om blackouts som en sjælden ting, prøver du at komme i tanke om en fest, hvor du rent faktisk kan huske alt, der skete...

11 ting, du genkender, hvis du gik i byen, før du fyldte 18 år


11. Det kan godt være, du sparer mange penge på alkohol, men du bruger til gengæld mange penge på mad, inden du begynder at drikke. 
Hvis du har tom mave, har du jo ikke en chance!


12. Du går glip af mange lækre drikke. Cocktails, når du allerede har fået vin til maden? Udelukket!


13. Du er blevet kaldt svagdrikker, så længe du kan huske. Du er bare færdig med at lade dig gå på af det... primært fordi det er sandt.

Du vil (garanteret) også kunne lide