© STX Entertainment, Huayi Brothers Media

13 tegn på, du ikke er den festabe, du var engang

En æra er slut!

4. juli 2020 af Tine Sandorf

1. Du foretrækker et privat hyggearrangement med god mad og rødvin – frem for et klistret dansegulv og Bacardi-drinks.

2. Du tænker over konsekvenserne. Er det virkelig nødvendigt at tyre ti shots ned klokken tre?

3. Du føler, at dit festtøj er alt andet end komfortabelt. Dræberhæle og korte kjoler er så langt fra de joggingbukser og Birkenstock-sandaler, som plejer at være dit outfit fredag aften!

4. Spiller de ikke meget højt her? Du kan jo ikke engang høre, hvad du selv tænker! Og mens du siger det, bliver du pludselig tydelig bevidst om, at du lyder som en, der er nået pensionsalderen.

5. Du gaber klokken 23 – hvor havde du al den energi fra, da du var yngre? Og hvorfor er det egentlig, at alle venter med at gå i byen, til det er langt over din normale sengetid? Kan vi ikke gå ud, lige efter vi har spist – så får vi også meget mere ud af dagen i morgen?

6. Når du kigger rundt i baren, føler du dig pludselig meget gammel. Så du virkelig også så ung ud engang? Og var du virkelig så højlydt og så fjollet?

7. Du kan ikke huske, hvornår du sidst var på en klub helt til lukketid. Hvor mange gange før i tiden har du ikke siddet med en helt ny drink i hånden og snøvlende råbt: ‘Er festen allerede slut?!’, når lyset på diskoteket blev tændt?

8. Du bliver fuld af to drinks. Dengang du var en rigtig partygirl, hed det nærmere to flasker, før du skulle hjemme i seng – eller rettere hjem til kummen.

9. Når du modtager en ‘er du i byen’-sms lørdag aften, er din første tanke: ‘Hvad havde du regnet med?!’. Det ville godt nok være noget af et tilfælde, hvis de lige ramte en af de få dage om året, hvor det sker.

10. Hvis du skal lokkes ud på dansegulvet, kan den dj godt tage at spille noget musik, du rent faktisk kender. Har han ikke noget Backstreet Boys eller hvad?

11. Når du taler med dine veninder, er det drukhistorier, som I har talt om tusind gange før, der kommer op. For I har ikke nogen nye at diske op med.

12. Du bliver irriteret, hvis der ikke er ledige siddepladser til dine veninder og dig. Før var det bare fedt, når baren var tætpakket, men nu har dine trætte ben altså brug for et hvil.

13. Du bliver forarget over dig selv, hvis du kaster op, når du har tømmermænd. Førhen var det bare en ugentlig begivenhed.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.