Kvinde keder sig
Keder du dig? © Getty Images

13 ting, du kan lave, hvis du keder dig

Det kan være helt svært at finde ud af, hvad du dog skal stille op med al den tid!

10. oktober 2018 af Mette Andrea Boesgaard

1. Sæt dig et langsigtet mål og find ud af, hvordan du når det. Vil du i form? Vil du have et nyt job? Vil du købe et hus? Undersøg hvad der skal til, og sæt dig nogle delmål, så du når drømmen.

2. Spil et spil. Dyst på paratviden i Trivial Pursuit, slå veninden hjem i Ludo, spil Playstation mod din kæreste, spil kort. Er du alene? Så læg en kabale eller spil et spil på din smartphone.

3. Ryd op og gør hovedrent. Det er måske ikke just det mest underholdende, du kan lave, men det er en fed fornemmelse at få det overstået!

4. Hyg dig på nettet. Du kan eksempelvis tage en af vores sjove quizzer! Hvad med at teste, hvilket seriepar du og din veninde er?

5. Gå udenfor og nyd naturen! Gå en lang tur, tag billeder af naturen, spil bold, spil stangtennis, udforsk byen, du bor i...

6. Gør de ting, du ellers aldrig får ordnet. Sæt dine papirer i mapper, ryd op i dit klædeskab, put dine billeder i album, sæt dig ind i din pensionsopsparing eller find ud af, om du kan spare penge. 

7. Bag en kage. Og del den med en veninde. Eller lav en gourmet-middag til dig og kæresten.

8. Dyrk motion. Løb en tur, lav mavebøjninger eller sæt dit yndlingsnummer på og dans, til du hiver efter vejret! Det er både sundt og sjovt, og så bliver du i supergodt humør af det.

9. Hold fræk eftermiddag. Forfør kæresten. Du kan for eksempel spille et frækt rollespil, hvis I alligevel har god tid. Hvis du ikke har en kæreste, eller han ikke lige er der, så kan du jo lege med dig selv. 

10. Lav varm kakao med flødeskum. Smæk fødderne op og hyg dig med en god serie på Netflix. Det er den perfekte aktivitet, hvis du keder dig!

11. Find din stil. Brug tid på at finde din personlige stil. Prøv alt i klædeskabet, tjek blogs og online butikker ud – og bliv inspireret!

12. Vær kreativ. Mal et billede, skriv en historie, sy dig en nederdel, strik en trøje, lær origami... Kun din fantasi sætter grænsen.

13. Skriv et brev til en veninde (eller ven). Glæd din gamle farmor med et besøg, eller ring til en, du savner, og få en god snak med ham eller hende. Det luner!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori