The Big Bang Theory | Penny

13 ting, som vi alle gør, når vi har menstruation (men ikke taler højt om)

‘Wow, det er meget blod. Mon de mangler noget i Blodbanken?’

23. marts 2017 af Katrine Vendelbo

1. Vi krøller os ofte sammen på gulvet i fosterstilling, når mavekramperne kammer over. Åh Eva, hvorfor lod du dig friste af slangen i Paradiset, så alle kvinders skeder nu gennemgår helvede???

2. Om eftermiddagen ligner vi nogle, der har skidt i bukserne, når vi går. I virkeligheden har vi akut brug for tampon og toilet, fordi tamponen er så gennemvædet af blod, at den er ved at poppe ud, som var den en baby med glidecreme på hovedet.

3. Vi forsøger altid at skjule tamponen i ærmet, selvom det er en livsnødvendig ting for os kvinder. I virkeligheden er det først pinligt, når tamponen flyver med raketfart ud af ærmet og ned på gulvet – til hele verdens beskuelse. ‘Se, det er min discount-tampon med ekstra høj sugeevne...’

4. Ligesom med visse andre toiletefterladenskaber, skal vi altid liiiiige se, hvad der gemmer sig nede i kummen. Wow, det er meget blod. Mon de mangler noget i Blodbanken? Jeg må hellere melde mig som donor!’

5. Vi er sikre på, at alle kan snuse sig frem til, at vi har menses. Derfor får bukserne en tur med deo'en – og vi undrer os over, hvorfor spørgsmålet ‘Kamuflerer blomsterduft blod?’ ikke har mere end to hits på Google. 

6. Vi laver en Hulk (læs: går fra 0 til 100 på vredesskalaen), når mænd mistænker vores humørsvingende adfærd for at hænge sammen med vores menstruation. Selvom vi selv bruger det som en lovlig undskyldning til at undgå motion, grøntsager, rengøring og vores kærestes bedstemors 80 års fødselsdag.

7. Vi gennemgår mindst tre forskellige følelser på ét minut. “Ha-ha-ha, det er SÅ sjovt. Åh nej, det minder mig om en trist ting. Shit, nu græder jeg på grund af min menstruation. Mine følelser er ikke engang ægte – FUCK mit liv!”

8. Hvis tamponen drypper af blod, dumper vi den i toilettet. ‘Det er helt fair at tilstoppe toilettet, når nu jeg forbløder ihjel. Lidt retfærdighed må der være til.’

9. Vi dropper tamponen om natten, fordi det føles, som om vores skede bliver slebet med sandpapir med ekstra grove korn i, når vi skal have den tørre satan ud om morgenen. Det er lidt ligesom at satse alle jetonerne på et kasino – men hellere, at lagnet ryger, end underlivet gør!

10. Vi stopper trussen med metervis af toiletpapir, når vi ikke lige har en tampon i nærheden. De 20 lag toiletpapir skaber nogenlunde samme push-up effekt som Pampers-bleer. Af samme grund har vi altid løse bukser på, når vi har menses.

11. Vi pynter ind i mellem på sandheden og siger, at vi er køreklar på lagnerne før tid, fordi vi hungrer mere efter p**, end Gollum hungrer efter ringen. “Din (store) penis må have lavet en rift oppe i mig,” kan være en ok undskyldning for blodbadet

12. Vi bliver totalt fornærmede, når kæresten afviser os, fordi Tante Rød er på besøg. Men helt ærligt – ville vi selv sprede ben for en blodpenis? 

13. Vi lader busken forneden gro. Selvom menstruation står øverst på vores hadeliste, er det ret befriende at give skraberen en pause. Er det ikke også noget med, at hår holder på varmen? For så må hårklumpen da have samme effekt som en varmepude, ikk'?

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!

Læs mere fra samme kategori