Reese Witherspoon
Reese Witherspoon er 1,56 meter høj – og hun rocker sin højde!© Wenn

14 grunde til, det er virkelig fedt at være lav

Dine manglende centimeter fører så meget godt med sig!

15. marts 2018 af Tine Sandorf

1. Du powerwalker, når andre går. Dine korte ben skal have turbo på for at følge med andre – og derfor har du efterhånden strammere baller end de fleste. Ha!

2. Du kan købe børnebilletter. Tænk, hvor mange penge du egentlig sparer i bussen og på entrebilletter gennem et helt liv!

3. Du bliver altid set fra den bedste vinkel. Fotoregel nummer et er, at det sjældent bliver dit nye profilbillede, hvis det bliver taget nedefra... Og så er det jo heldigt, at du hver dag, hele tiden bliver set fra den helt rigtige vinkel!

4. Lille og hurtig! Sådan er ordsporget, og det passer da også på dig, ik'?

5. Du stjal shinen på klassebillederne. Er det måske ikke dem, der sidder forrest, som bliver set mest?! Og det gjorde du altid!

6. Du kan skyde skylden for din dovenhed på dit højde. Nej, jeg kan ikke række dig sukkeret på øverste hylde! Og jeg kan heller ikke fjerne spindelvæv i loftet... Desværre!

7. Du slår ikke hovedet. Når du besøger gamle huse, forstår du ikke alle dem, der brokker sig over lave lofter og dørkamme. Det er da bare nuttet! Er det ikke?

8. Du vinder altid i limbo. Det er dit es, at du har kort ned til jorden! Hvorfor leger I egentlig ikke limbo lidt oftere?!

9. Du kan springe foran i køen. Uden at nogen opdager det! Og det samme gælder, når du sniger dig frem til forreste række til koncerter – så kan I lære det, alle jer høje mennesker, som skygger for scenen!

10. Du kan have høje sko på heeele tiden. Du kan vælge alle de sko, der er i skobutikken, uden at skulle tænke over, om de vil få dig til at rage op over din omverden – til gengæld må du så leve med at have permanent ondt i fødderne, fordi du oftere end de fleste smutter i et par høje hæle.

11. Du kan slippe afsted med det meste. Du skal bare kigge op og sende dine allersødeste hundehvalpeøjne, så kan ingen stå for dig.

12. Andre får lyst til at bære rundt på dig. Okay, det lyder måske umiddelbart ikke fedt, og du har sikkert også irriteret dig over det mange gange før. Men det er da vildt smart, hvis du bliver træt på vej hjem fra byen eller bare har en virkelig doven dag!

13. Du har (nogle gange) nemt ved at finde bukser på udsalg. For der er heldigvis ikke lige så mange, der bruger størrelse 28 i længden. 

14. Du skal ikke tænke på din dates højde, hvis det er et af dine dating-krav. Der er fri valg på alle hylder, når du skal score, for der er ingen, der er så små, at de bliver mindre end dig.