14 problemer, der er virkelige for alle os, der let rødmer

“Nej, det er ikke pest – jeg er bare lidt nervøs, okay?”

20. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. Du kommer let til at virke barnlig. Du bliver jo mere rød i hovedet end en teenagedreng, hvis du prøver at købe kondomer. Og det er helt udelukket at snakke om ting som blowjobs.

 

2. Du hader, når folk skal kommentere på din ansigtsfarve. Det bliver den jo kun rødere af!

3. En halv drink det er cirka det, du kan tåle, før du ligner en charterturist, der ikke har brugt solcreme.

 

4. Du kan aldrig holde dine små-forelskelser hemmelige. Bare nogen nævner din udkårnes navn – eller yikes, han snakker til dig – kan det ses i dine kinder.

5. Du kan aldrig slippe afsted med noget pinligtLigeså snart nogen spørger: ‘Ej, hvem har slået en prut?’, blusser dit ansigt som et sankthans-bål. Skyldig!

 

6. Du kan ikke lyve. Heller ikke, når du virkelig, virkelig gerne vil.

7. Efter sport er dit ansigt kogt i flere timer. Du har prøvet det der morgen-træning før job. Det gik ikke.

 

8. Eksamener og jobsamtaler er det værste! Alle andre bliver også nervøse, men det er kun dig, der bliver nissehue-farvet i hele ansigtet OG på halsen. Rullekrave it is.

9. Dine røde plamager kan se lidt uhyggelige ud. “Det er ikke pest, okay, jeg er bare lidt nervøs!”

 

10. Du kan ikke skjule, når du er vred eller ked af det. Det er svært at slippe afsted med et ‘det er helt okay med mig’, når alle kan se på dine kinder, at det er løgn.

11. Der findes ikke makeup stærk nok til at skjule din rødmen. Jo, måske sådan noget teater-sminke, men det har du – underligt nok – ikke den store lyst til at gå rundt med.

 

12. Og nu vi snakker om makeup: Rouge er udelukket! Hvem har dog lyst til at blive MERE rød i kinderne? Ikke dig i hvert fald.

13. Dit ansigt er ved at eksplodere, når det er varmt. Det er, som om du ikke kan komme af med varmen, men i stedet bliver til en (næsten lilla) trykkoger. Kan vi åbne et vindue?

 

14. Du venter stadig på en mirakelkur. Hvem der bare kunne blive opereret af virkelighedens McDreamy?