14 tegn på, at du elsker dessert liiidt mere end de fleste

Restauranter, som kun serverer ost, burde lukkes ned

8. juni 2016 af Maria Denise Christoffersen
1. Du spiser sjældent forret på restaurant. Og din hovedret behøver heller ikke være for stor. “En grøn salat, tak, og kom bare med dessertmenuen nu, tjener!”
2. Du besøger Jensens Bøfhus udelukkende for softice-maskinen. Ubegrænset is? Øh, ja tak. Der har NOMA altså noget at lære!

3. Dit yndlingsprogram er Den store bagedyst, og du vælter dig i søde sager, mens du ser det. Ti nu bare stille, Timm Vladimir, og lad kagerne tale for sig selv!

4. Du rynker på næsen af restauranter, som kun har ost på dessertmenuen. Hvad er det for djævelskab? Hvor er min tiramisu?

5. Til din fødselsdag er der aldrig under tre forskellige slags lagkage. Der skal jo også være rester dagen efter... til dig.

6. Du spiser stadig Cocopops til morgenmad. Og aftensmad, i en snæver vending.

7. Hører du Hjemis-bilen under sex, bliver du distraheret. Øh, skat, jeg skal lige... noget.

8. Og skal du være helt ærlig, så ER en god dessert bare bedre end en tur i høet. Flødeis og gufskum? Det kan ingen mand hamle op med!

9. Du har aldrig rigtig lært at lave mad – men du kan smække en kage sammen på et kvarter, som ville gøre Lagkagehuset misundelig.

10. Du identificerer dig 100 procent med hunden i det her klip:

11. Den største kompliment, et andet menneske kan få fra dig, er, at du har bagt noget til dem.

12. Dine venner driller dig med, at der løber chokolade i dine blodbaner. Og det gør der sikkert også.

13. Du kan blive decideret vranten, hvis du er til middag hos nogen, som ikke har lavet dessert. Jeres venskab er i fare, indtil nogen løber på tanken efter Ben & Jerry's.

14. Når desserten ENDELIG kommer, ser du sådan her ud i hovedet: