Dylan McKay i Beverly Hills 90210
© 90210 Productions Fair Dinkum Productions, Propaganda Films, Spelling Television, Torand Productions

14 ting, der er sandt om dit liv, hvis du også ALTID er faldet for bad boys

Mmm, bad boys...

14. december 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Du har altid været Team Dylan. Brandon var jo røvsyg, let’s face it.

2. ... og i Krummefilmen kunne du slet ikke få øjnene fra Tom. Kogt kat? Jo, hvis du serverer den, Tom!

3. Du har kun haft cirka ét problemfrit forhold. Og du kedede dig det meste af tiden.

4. Du har mere end én gang forsøgt et Sandy-fra-Grease-agtigt makeover for at score din foretrukne bad boy. Huller i ørene er så bad ass!

5. Jo flere skandaler, Justin Bieber laver, des frækkere bliver han i dine øjne. (Mmm, det var så hot, da han lukkede sin Instagram i vrede.) 

6. En mand, der siger nej til shots, er ikke noget for dig. Med mindre han er i AA, selvfølgelig.

7. Du ved jo godt, at du IKKE burde synes, cigaretter er sexede. Åh, men en lækker mand med en smøg i kæften kan nu alligevel et eller andet, ikke? (... måske en tyggegummismøg, så?)

8. Da du så Khal Drogo i Game of Thrones, vidste du, at dit liv aldrig ville blive det samme. Så buff. Så bad boy. Yum.

9. Apropos Khal Drogo, så har du altid elsket en mand med tatoveringer. Han må faktisk være tuschet overalt, hvis det står til dig.

10. Efter et one night stand med en bad boy, ved du allerede, at du ikke hører fra ham igen. Alligevel tjekker du din telefon 1000 x i timen. Til sidst giver du op og skriver til ham først.

11. Du fantaserer i al hemmelighed om at være den kvinde, der formår at tæmme ham. Men hvis det rent faktisk skete, ville du jo miste interessen.

12. Når du først har ham på gaflen, er der aldrig et kedeligt øjeblik. Er det i dag, han slår op med dig? Og hvorfor kigger den kvindelige tjener så interesseret på ham? Gå nu væk!

13. Det er faktisk, som om tanken om en farlig, lækker bad boy er bedre end at date en IRL. Dine veninder synes, du skal glemme ham, og hvad med den middag hos dine forældre på lørdag – kan du forvente, at han dukker op? Suk.

14. Men når han kigger på dig med de dér øjne, forsvinder alle dine bekymringer. Hans kærlighed er jo det hele værd. Og alle andre er bare misundelige, ha!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.