14 ting, du tænker ved gynækologen

"Smid bukserne, og læg dig på briksen." Selvom et besøg hos gynækologen går stærkt, når du at tænke mindst 14 (ubehagelige) ting

25. februar 2015 af Marianne Fischer

Skulle jeg have ventet med den brasilianske? Mon hun synes, jeg er løs på tråden? Ej, skal jeg ikke bare sige, jeg fik et gavekort til det? Men det passer jo heller ikke - okay, jeg tier bare stille og prøver at ligne en, der ikke er billig. I ansigtet altså.

Ja ja, de instrumenter skal være kolde og sterile, men hvor opbevarer de dem henne? I en fryser... på Grønland?!?

”Kom længere frem med numsen.” Okay, jeg kan ikke komme længere frem, uden at du får mit skridt i hovedet. Vent! Er alt, som det skal være?... Okay, det var det.

Godt, der er nogen, der husker kondom, når jeg nu ikke kan. Men kondom på instrumenterne - bliver de ikke gjort rene?

Er det underligt, jeg bliver lidt opstemt?


Hvorfor er hun helt stille? Er der noget i vejen dernede? Jeg vidste bare... Nå, nu snakker hun igen. Men hvorfor spørger hun nu ind til mine fritidsinteresser? Kan vi ikke snakke om håndbold, når hun kan se mig i øjnene og ikke i min...?

WHAT - var der nogen, der tog i håndtaget? Hvis den dør går op, så...

Ja ja, det er fint. Du kan sagtens sige, jeg skal slappe af. Du kan tage dine egne trusser af - så er der ligesom balance i sagerne.

Hvis det her føles ubehageligt, hvordan kommer det så ikke til at føles, når der skal en baby ud den vej? Har faktisk hørt, adoption skulle være meget fedt.


Mon hun kan se, jeg havde virkelig meget sex i går? Selvfølgelig kan hun ikke det... Ej, det kan hun helt sikkert, og nu synes hun, at jeg er sammen med alt for mange. Jeg skulle aldrig have fortalt, at jeg var single!

Hvis han har givet mig klamydia, så kan han godt regne med, at jeg tisser på hans tandbørste. Når jeg altså lige kommer i tanke om, hvor det var, han boede...

Skal jeg spørge, hvordan det går med hende? Mon ikke hun er træt af, at der aldrig er nogen, der spørger ind til hendes liv? Jeg gør det! Når jeg altså har fået bukser på...

Okay, nu skal jeg virkelig på toilettet! Mon hun opdager, hvis jeg slår en lille... nå ja, det gør hun nok.

Yes, så er jeg færdig. Godt arbejdet! Indvendig high-five til mig! Men hey, hov -hvad var det for et underligt smil, hun sendte mig? Fuck, nu er jeg garanteret gravid. Jeg dyrker aldrig sex igen.

Læs mere fra samme kategori