Bridget Jones
© Miramax, Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films, Little Bird

15 nederdrægtige ting, der altid sker, når du beslutter dig for at komme i form inden sommer

Som motivation køber du en ny sommerkjole til 2.299 kroner, der er to numre for lille

25. januar 2018 af Maria Rothmar

1. Du lægger hårdt ud med en idiotsikker kostplan. Fra nu af afsværger du alle former for sukker, stivelse, tilsætningsstoffer, animalsk fedt, hvede, mælkeprodukter, alkohol, sødemidler og koffein.

2. De første dage er du standhaftig. Det er da SÅ fedt at spise håndkværnet mandelmel med lucernespirer og rå havremælk til morgenmad. På tredjedagen kan du ikke nære dig for at lægge et foto på Insta med #cleaneating og #bikiniready. Du styler endda din morgenmad med spiselige blomster (som du dog ikke rent faktisk spiser).

3. Efter tre dage på bagt torsk og kålsalat får du en madrelateret tudetur, som du dulmer med den halve pakke Digestive-kiks, der har ligget i bunden af skuffen i et halvt års tid.

4. Op på slankehesten igen! Nu dog med lidt mere realistiske regler. Nu er det kun fedt, sukker og alkohol, der er forbudt. Det kan du sagtens holde de næste tre måneder.

5. Du melder dig ind i det lokale fitnesscenter, og tilmelder dig straks otte forskellige hold, herunder Afrikansk Stammedans, Mega Fat Burner Extreme, Powercykling og Bikinikrop For Tykke Damer. Nu skal den booty løftes op over lårene!

6. Aldrig har du været mere stolt af dig selv, end da du møder op til Mega Fat Burner Extreme iført dine til lejligheden indkøbte designertights, top med bryderryg, sports-bh, træningssko og drikkedunk med indbygget kalkfilter.

7. AAAAAAARRRhhhssss.... Det er lyden af din krop, der udånder og tager afsked med livet, efter en times svedtortur til techno fra de tidlige 00'ere.

8. Du kom ikke lige afsted til holdtræning nummer to, fordi hoveddøren bandt. Det er vigtigt at få ordnet den slags med det samme! Og hold nummer tre lå desværre på et meget ubelejligt tidspunkt lørdag morgen, hvor du havde travlt med at sove. Det fjerde hold ville du faktisk rigtig gerne have været på, men lige den dag var du lidt sløj. Og det kan altså blive forværret ved træning, har du læst.

9. Som motivation køber du en ny sommerkjole til 2.299 kroner, der er to numre for lille. Nu er du NØDT til at kunne passe den inden juni!

10. Efter en hel uges intenst fokus på din krops velbefindende og fremtidige stramhed, stiger du forventningsfuldt op på vægten i den klare overbevisning, at du har tabt mindst fire kilo.

11. Vægten fortæller dig, at du har taget 100 gram på.

12. Er der ikke noget med, at muskler vejer godt til? Og at alle, der træner meget, stiger i vægt? Jo, det er der vist (og så ikke et ord om, at du ikke har været forbi fitnesscentret siden din nærdødsoplevelse til Mega Fat Burner Extreme).

13. Der er fest i weekenden. Og søndag er du inviteret til brunch. Og mandag har din kollega fødselsdag, så hun har taget hjemmebagte cupcakes med. Og tirsdag skal du i biffen med din veninde. Og onsdag er du simpelthen for træt til at tilberede andet end den pizzaburger, der ligger i fryseren.

14. ‘Måske er min krop slet ikke så hæslig endda?’, tænker du ved dig selv, mens du poserer i badetøj foran spejlet. Nej, det er den faktisk ikke. Den er perfekt.

15. Din nye sommerkjole tilbringer hele sommeren i skabet, fordi du ikke kan passe den. Til gengæld lever du dit bedste liv i den kjole, du købte forrige sommer.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide