Jenna fra filmen 13 snart 30
Det er ikke altid lige nemt at have små bryster.© Revolution Studios, Thirteen Productions

13 problemer, som kun kvinder med små bryster forstår

Vi venter stadig på de bryster, du lovede, der nok skulle komme, mor!

26. januar 2017 af Sara Møller Christensen

1. Du var den sidste i din folkeskoleklasse, der fik bryster. Og du var ligeglad med, hvad de andre sagde: Det VAR mere irriterende at være sidst end først.

2. I mange år kunne du ikke lade være med at bebrejde din mor for dine manglende gajoler. Det var trods alt hendes gener, du havde arvet, og hun havde jo LOVET, at de nok skulle komme. Løgner! 

3. Lang tid før det var nødvendigt, insisterede du på at gå med bh. Ekstra dumt, fordi det også var lang tid før, du rent faktisk kunne fylde en bh ud.

4. Bh'er er stadig en udfordring. Hvordan kunne I glemme bogstavet A, lingerimennesker? Det er det freakin' første i alfabetet!

5. Og nu vi har fat i jer: Det er ikke alle os småbrystede, der gerne vil have mega push up. Så ved I det.

6. Uanset hvor lille du køber din bh, så gaber den engang imellem. Undskyld, sagde vi engang imellem? Vi mener hele tiden!

7. I modsætning til, hvad folk tror, er det ikke nogen fed løsning bare at gå helt uden bh. Du har jo stadig brystvorter, og ja, de kan godt blive ømme, selvom de ikke sidder på et par fyldige bryster.

8. At shoppe bikini er heller ikke nogen ‘walk in the park’. Især når trusser og top ikke må købes i to forskellige størrelser, og x-small-trusserne ligner nogle, din niece på 9 år kan passe. 

9. Et andet evigt bikinidilemma: Skal du vælge en bh med fyld eller ej? Med fyld = lidt mere flashy på stranden, men meget mere våd. Seriøst, de indlæg tørrer jo aldrig!

10. Du har et ambivalent forhold til at tabe dig. Du gad da godt smide et par kilo af din muffintop, men du ved bare, at de rasler ud af bh'en i stedet. Suk.


11. Det er sket mere end én gang, at der er alt for meget stof ved barmen, når du prøver tøj. Medmindre du har tænkt dig at gå rundt med en pakke vatrondeller i bh'en, så kommer den kjole/top ikke til at ske (og det har du ikke, for been there, done that i de kiksede teenageår).

12. Du kan ikke lade være med at tænke på, hvad mænd siger, når du smider din (lettere vatterede) bh. Du har ikke fået nogen klager, men derfor kan bryst-usikkerheden godt snige sig ind alligevel.

13. Ligegyldigt hvor ivrigt du prøver, så sker der bare ikke rigtigt noget, når du ryster dem fra side til side. Men du kan ikke være FOR vred på dem over det. Det er jo DINE (små) bryster!