15 scenarier, kun generte kvinder kender

Andre synes, det er vildt sødt, men der er et par ting, du gerne selv ville være foruden

29. juli 2015 af Tine Sandorf

1. Du sparer penge på rouge! Den fikser naturen helt af sig selv. High five for det!

2. Du ved, hvordan rigtigt mange næsebor ser ud. Du har nemlig studeret mange, fordi to sorte huller ikke er helt så intimiderende som to stirrende øje.

3. ‘Hvor er der en pæl?!’ Du scanner altid for gemmesteder og flugtveje, inden du træder ind i et rum, hvor der er mange, du ikke kender.

4. Du er vant til at have en plet på hvert bukselår. For du tørrer automatisk lige dine svedige hænder af i dem, inden du rækker lappen frem til et håndtryk.

5. ‘Hvor er du nuttet!’, kan folk finde på at sige til dig, når du som en anden Flovmand bliver forlegen. Din indre stemme spørger, om det egentligt ikke mest er hundehvalpe og babyer med store kinder, der er det, mens din rigtige stemme stammer et ‘tak’ frem.

6. Du ønsker af og til, at du er Batman, så du pludselig kan forsvinde lydløst og sporløst, når det hele bliver lidt for akavet. Sjovt nok er det aldrig rigtigt lykkedes...

7. Måååsskkeeee... er et af dine foretrukne svar, når du bliver udspurgt om dit kærlighedsliv.

8. Du kan bruge timer på at udtænke snappy comebacks, som du ikke kunne få dig selv til at sige, mens tid var. Det fungerer bare ikke rigtigt at ringe din veninde op fire timer senere med et svar på hendes joke om dig, vel?

9. Dit foretrukne svar til ‘...og fortæl så lidt om dig selv!’ er: ‘Skal vi ikke hellere tale om dig?’ Og det er så derfor, du hader jobsamtaler og første dates!

10. Prut! Tihii!! Selvom du ved, det er fjollet, kommer der bare automatisk et fnis, når nogen siger prut.

11. Du har en mindre stak af taler i bunken ‘direkte til arkivering’, fordi du aldrig fik holdt dem.

12. Du har fået at vide, at du virker arrogant – især fra stive fyre på barer. Skal der virkelig kindkys og nonstop øjenkontakt til for at virke imødekommende?

13. At kæle med dit hår eller gøre noget andet for at underholde dine hænder, mens du taler med en fremmed, er en kendt disciplin for dig. Hvor placerer andre hænderne henne, når de ikke skal bruges?

14. Smitter det der røde udslæt, du har på halsen!?’ er et spørgsmål, du har fået mere end én gang, mens personen kigger skeptisk på dig og træder et skridt tilbage. Nej, du er bare i kontakt med dine følelser, okay? Hvornår lærer de det?!

15. Du beundrer dem, der kan give et impulsivt kram, spørge om en fyrs telefonnummer og… Du kunne blive ved med at remse op! Hvor får de modet fra?!