15 situationer, alle vi, der snakker for meget, havner i igen og igen

Du kunne selvfølgelig overveje at tie stille, men du vil heller ikke virke nærig med dine guldkorn

3. oktober 2016 af Sara Møller Christensen

1. Nogle gange kommer du hjem fra en venindeaftale og tænker: ‘Hvordan mon det egentlig går med hendes nye job/hund/lejlighed?’ De tre timer, I havde sammen, var simpelthen ikke nok til, at du fik tid til at spørge.

2. Du ved, det er irriterende, men du gør det alligevel: afbryder! For det, du har at sige, er simpelthen SÅ FREAKIN' SJOVT, at det ikke kan vente.

3. Når det så en sjælden gang lykkes dig at lade være med at afbryde, sidder du helt uroligt i stolesædet eller rækker hånden op. Bare lige for at signalere, at det altså er din tur efter det her. 

4. Du er ved mere end én lejlighed blevet træt af lyden af din egen stemme. Og nej, ikke kun når du hører den på bånd.

5. Alle arrangementer, hvor det kun er andre, der må snakke, får dig til at blive dødtræt. Det var derfor, du nogle gange blev nødt til at række hånden op i gymnasiet uden at kende svaret. Hvis du ikke hørte din egen stemme, ville du simpelthen falde i søvn!

6. Du er ikke såååå god til at tie stille under film. Er det egentlig derfor, dine veninder er stoppet med at invitere dig med i biografen? Hmmm...

7. Du vinder de fleste diskussioner af den simple grund, at dine modstandere ikke har samme udholdenhed som dig. Tsk, svagpissere.

8. Du er genialt god til at gå på date. Hvis man altså med genialt god mener, at der ikke er pinlig tavshed. Men det er da også altid noget.

9. Du starter tit på en historie og opdager så pludselig, at du nu er i gang med en hel anden historie. Argh, fordømt – hvorfor kan du også så mange gode historier?!?

10. Du roder dig ud i forklaringer, der er så lange, at du selv tænker: ‘GET TO THE POINT!’ 

11. Nogle gange har du så meget, du skal ud med, at det kun er din mor, du kan tillade dig at ringe til. Og ja, du ved godt, at hun ser sådan her ud i den anden ende (men det er jo en mors job):

12. Du er et hit til jobsamtaler og eksamener. Hvis man altså ser bort fra de gange, hvor du begynder at svare på et spørgsmål, inden du har tænkt dig om, og efter 40 sekunders vævning er nødt til at spørge: “Undskyld, hvad var det nu, I spurgte om?”

13. Du kan se på folk, at de tit tænker ‘TMI’, når du snakker – og alligevel snakker du videre. Åh, hvem der bare var født med en stopknap.

14. Når du skal holde tale, starter du altid med at sige: ‘Nu er jeg jo ikke den store taler, men...’ Du har nemlig hørt, det er godt at starte med en joke.

15. Du bliver tit beskyldt for at snakke for meget, men hvis du skal være ærlig, tænker du: ‘Det er jo ligesom at beskylde bland selv-slik for at smage FOR godt.’

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!