15 ting, du skal nyde, mens du stadig er single

1: Du har din seng for dig selv. Har du overhovedet brug for at læse resten for at føle dig heldig?

7. juni 2015 af Sara Møller Christensen

1. Du har din seng for dig selv. Hvilket betyder, at du kan sove midt i den, spise chokolade i den, have grimt nattøj på i den – og alle de andre ting, som en kæreste ikke ligefrem elsker, at du gør.

2. Du kan selv bestemme, hvilken film eller serie, du vil se. Hørte du nogen foreslå en af Fast and Furious-filmene? Nej, det gjorde du ikke, for der var nemlig kun dig til at bestemme, og du foreslog den i hvert fald ikke...

3. Du kan spise det, du har lyst til. Bland selv-slik til aftensmad? Tja, hvorfor egentlig ikke? Eller du kan nappe en hurtig salat, som kun ville kunne mætte en mand, hvis den blev serveret som tilbehør til en halv grill-ko.

4. Du kan lade dine hår på benene gro. Medmindre det er shorts-sæson – og let's face it: det er det kun to uger om året i Danmark – så kan du bare lade de små stikkelsbær vokse sig lange og bløde.

5. Du skal kun til ét sæt kedelige familiefester. Der er jo ikke ligefrem nogen, der tigger om en dobbelt-op på barnedåbe og konfirmationer.

6. Ingen stiller spørgsmålstegn ved, hvad dit nye tøj har kostet. Kun dine forældre, men du er forhåbentlig ikke dum nok til at vise det til dem?

7. Du kan score. Du kan være helt 100 på, at selv Ryan Goslings kæreste savner at gå i byen og snave engang imellem. Ain't that right, Eva?

8. Du slipper for at købe mandegaver. Oh, the relief! Der er jo grænser for, hvor mange gange du kan slippe afsted med en ny skjorte, som han alligevel ikke rigtigt går med.

9. Du har stadig den helt store forelskelse til gode. Det er bare et spørgsmål om tid, før du bliver så forelsket, at du ikke kan få en bid ned (og dermed taber dig fem kilo) og føler dig som verdens heldigste kvinde. Du har jo både mødt drømmefyren OG tabt fem kilo!

10. Du bliver aldrig tættere med dine veninder end nu. Selvfølgelig vil I også være der for hinanden bagefter, men så vil I jo pludselig have ægte kærester i stedet for hinanden. 

11. Du kan være på Tinder og Happn. Jaja, selvfølgelig bliver du træt af dem af og til og sletter den i frustration, men tænk på, hvor gerne dine optagede veninder vil lege med. De må nøjes med Candy Crush.

12. Du behøver ikke spørge om lov, før du tager i byen. Og her hentyder vi ikke til, at andres kærester er nogle jaloux røvhuller, der ikke lader dem ud af lejligheden mellem fredag kl. 16 og søndag kl. 10, men det kan jo være, de allerede har planlagt en parmiddag eller noget.

13. Din mor spørger dig ikke konstant, hvornår du skal have børn. At hun så konstant spørger, hvornår du får en kæreste, må du leve med.

14. Du kan have drengevenner. Og det er der selvfølgelig også nogle folk i forhold, der godt kan, men det bliver bare aldrig helt det samme, som da du var single og hang ud med guttern'.

15. Han er stadig derude, Mr. Right. Hvilket betyder, at du kan leve i troen på, at han bliver lækker, sjov og helt og aldeles fejlfri – ligesom dig selv selvfølgelig!