Kvinde peger på sig selv
Er du også liiidt stædig? © Getty Images

15 ting, os, der er lidt stædigere end gennemsnittet, fatter

Stædig? Mig? Hvad snakker du om? Jeg er OVERHOVEDET ikke stædig!

7. januar 2021 af Maria Greve

1. Der er slet, slet ingen grund til at læse artikler eller se tv-programmer, som modbeviser noget, du har sagt. LALALA, jeg holder mig for ørerne!

2. “Nej, du må ikke betale for min latte.” Nej….. Jeg sagde nej! Okay, hvem kommer først op til kassen og betaler?! 

2. Vendinger som ’uden tvivl’, ’helt bestemt’ og ’hundrede procent sikkert’ sprøjter ud af din mund. Faktisk kan du snildt føre en lang samtale, hvor du nærmest kun bruger de ord.

3. Google er det vigtigste våben. Når du diskuterer noget med din veninde, kan du lynhurtigt finde fem argumenter for, hvorfor du har ret (også selv om du ikke har ret).

4. Du vil næsten hellere slå op med din kæreste end indrømme, at du tog fejl. ’Det var IKKE mig, der glemte at slukke lyset, selv om jeg var den eneste, der var hjemme, KAN DU IKKE FATTE DET?!’

5. Dine veninder ved, de får en besked fra dig dagen efter en tøsemiddag. Du har selvfølgelig brugt natten på at finde flere gode argumenter, så du kan vinde alle de diskussioner, I havde (og som dine veninder har glemt alt om).

6. Du gennemfører alt, hvad du sætter dig for. Kun spise mad, der starter med å? No problemos! Få taget selfie med Christopher? Intet problem.

7. Det tæller som at vinde en diskussion, hvis den anden giver op. Også selv om din søster bare ikke gider diskutere mere. WIN!

8. Når nogen siger ’det kan du ikke’, er du NØDT til at gøre det. ’Du kan da ikke få 10 mariekiks ind i munden’. Watch me.

9. Dine venner tror, de bare kan glo ind i deres iPhone eller gå på toilettet, når de ikke gider diskutere med dig mere. Oooog pling! You’ve got mail.

10. ’Du ville blive en virkelig god advokat!’ Hvis du havde en krone, for hver gang, du har hørt den sætning…

11. Du har én gang prøvet at date en, der var lige så stædig som dig. Hvis I havde været katte, havde I revet hinanden til blods.

12. At sige ’undskyld’ eller ’du har ret’ føles lige så slemt som at trække dine tænder ud en ad gangen.

13. Hvad var det nu, vi skændtes om? Du kan holde en diskussion i gang så længe, at du fuldstændig glemmer, hvad I er uenige om – men du skal nok vinde alligevel.

14. Lægen?! Pfff, det har du ikke brug for. Ikke medmindre du bløder ud af alle åbninger, hverken kan bevæge arme eller ben og kun kan sige rallelyde. Så kan du MÅSKE overtales til et (overflødigt) lægebesøg.

15. Du er for stædig til at indrømme, du er stædig. Jo, du er. JOOO, DU ER!