16 dybt ubehagelige ting, der sker for os alle i fitnesscenteret på et eller andet tidspunkt

No pain, no gain. Eller noget...

14. februar 2016 af Sara Møller Christensen

1. At møde en fjern bekendt i badet. Normalt ville du kramme din tidligere kollega, når du møder hende, men lige nu er I begge nøgne, så nej... det kommer ikke til at ske.

2. At ligge i downward dog og pludselig kunne lugte prut. Yoga – godt for smidigheden OG for tarmsystemet. 

3. At være personen, der har slået føromtalte prut. Du prøver at lade være med at tage det så tungt. Det kunne jo være sket for hvem som helst. Ikk'?

4. At bøje dig nøgen ned for at tage noget i din taske og mærke din bare r*v støde ind i en anden kvinde. Okay, det er faktisk mest ubehageligt for hende. Undskyld!

5. At have en instruktør a la ham her:

 

6. Spinning. Hvorfor udsætter du dig selv for det her igen og igen? Hvorfor? 

7. At træde på gulvet i bruseren sidst på dagen. Hvordan kan folk fælde så meget? Var der et hold for langhårede gravhunde tidligere, eller hvad sker der?

8. At blive rettet på af en anden træningstype. Medmindre den anden træningstype selvfølgelig er Sami Hermes, som er manden bag nogle ret fede træningsvideoer her på Woman.dk. Så er det okay.

9. At vove dig ind på et nyt hold, hvor det viser sig, at alle kan hver enkelt lille bevægelse udenad, og du primært bare står sådan her:

 

10. At se et ‘der er kun koldt vand i bruseren’-skilt. Og det sker selvfølgelig lige den dag, hvor du skal videre til noget andet og simpelthen SKAL tvinge din stakkels krop ind under dødsstrålen.

11. At have glemt rene trusser. Det kan godt være, vi kvinder begår op til flere fejl i fitnesscenteret, men trusse-gate er den værste!

10. Fitness-influenza. Du kender godt følelsen, når man har givet den så meget gas, at man føler sig direkte syg bagefter, ikk'? Ellers har du (ikke) noget at glæde dig til!

12. At skulle ligge på maven på en yogamåtte, der lugter af daggammel gnu. Aldrig har du haft en bedre grund til at lave virkelig høje rygbøjninger!

13. At overse et skilt, hvor der står, at der er byttet om på herre- og dameomklædningen. Klip til ti sekunder senere, hvor du nærmest støder ind i en nøgen mand, taber alle dine ting og bruger et minut på at samle dem op, mens du prøver at lade være med at kigge op. Og ja, det er sket for forfatteren af denne artikel!

14. Burpees. Omtrent ligeså behagelige som en halv flaske tequila – på vej op igen altså!

15. At sidde lige bag motionscyklen med den midaldrende mand i de alt for stramme, alt for lavtaljede og lidt for gennemsigtige cykelshorts. Åh, der er intet så lidt motiverende som en god butt crack! 

16. At komme til at kigge dig selv i spejlet til en dance-time, hvor du selv synes, det spiller max, og opdage, at du ser sådan her ud: