Kvinde leder efter sin cykel
Glemmer du også, hvor du parkerer din cykel? © Getty Images

16 tanker, du helt sikkert har haft, hvis du cykler i København

AARGHHH, CYKLER OVERALT!

13. april 2016 af Sara Møller Christensen

1. JEG DØR! Du er på daglig basis to centimeter fra at blive skåret midt over af en bildør eller tage den ud over styret.

2. Jeg burde virkelig køre med cykelhjelm! Men hvorfor gør dine andre veninder det ikke også? Du gider ikke være den eneste på baren med hjelmhår.

3. De andre cyklister er jo sindssyge! De havde aldrig fået cykelkørekort i trafikprøven der, hvor du kommer fra, det er helt sikkert. 

4. Det kan godt være, jeg også kører stærkt, men jeg kan styre det. Sagde alle alkoholikere nogensinde – bare med øl i stedet for at køre stærkt.

5. Tak Gud, så overlevede min cykel endnu en dag! Hvilket er det, du tænker, hver gang din cykel har holdt et andet sted end en aflåst gård og IKKE er blevet stålet.

6. Hvorfor er livstid ikke reelt livstid her i Danmark? Hvilket er det, du tænker, hver gang din cykel ER blevet stjålet. 

7. Hey, psykopat-taxa, der er rødt! Eller... det må der da være, for der var i hvert fald næsten grønt, da du begyndte at trille ud. Ganske langsomt naturligvis. Du er jo ikke sindssyg.

8. Så brug dog klokken! Eller skal jeg bare på magisk vis fornemme, at du gerne vil forbi? Tror du, jeg er Harry Potter?

9. Så slap dog af med den klokke! Medmindre en mand har sin fødende kone bagpå, er det direkte flabet med mere end ét ring.

10. Er det her et godt sted at synge med? Du er nødt til lige at se bagud, før du begynder at skråle med på Taylor Swifts sange, inden hun kommer på Roskilde.

11. Argh, så lad dog være med at snige dig forbi mig ved at køre ud i krydset, før der bliver grønt. Vi ved jo begge, at jeg bare skal overhale dig igen om tre sekunder.

12. Jeg kan godt lige holde den kørende, til det bliver grønt. Undskyld til jer, jeg overhaler, men I ved da, hvor irriterende det er at skulle til at sætte sin fod i jorden.

13. Jeg kan snildt parkere min cykel her – det har andre jo også gjort. Og i dette tilfælde er ‘her’ selvfølgelig lige foran en dør eller et ‘cykler fjernes uden ansvar’-skilt.

14. Det er da lovligt at svinge til højre i et lyskryds, selvom der er rødt, ikk'? Igen – alle andre gør det jo!

15. Jeg vil faktisk vædde med, at jeg har forbrændt ligeså meget på den her cykeltur, som jeg ville forbrænde på en spinningtimeTro på det...

16. Jeg skal aldrig have en bil. Det kan godt være, det er livsfarligt at cykle, men det må være endnu værre at være dem, der skal undgå cyklerne. Altså alle andre end dig, selvfølgelig, de er jo sindssyge.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.