16 ting, alle os, der har været til spinning, kender

Hvordan kan 30 sekunder vare SÅ længe?! Jeg dør!

29. oktober 2015 af Tine Sandorf

1. Please, lad der være en cykel, som ikke er på forreste række. Please!

2. Og please, lad der være en cykel, hvor jeg kan se uret fra. Jeg vil gerne kunne følge med i, hvor meget tortur-tid der er tilbage.

3. Gad vide, hvordan min numse ser ud, når jeg står op og cykler. At bedømme ud fra følelsen vil jeg skyde på: blævrende.

4. ‘Og opvarmningen er slut!’ Kun opvarmningen? Mit liv er slut!

5. ‘Yes, endelig en sang, jeg elsker!’ Så kan jeg lidt igen!

6. Jeg tager lige en tår mere af min drikkedunk, og ja, jeg bliver nødt til at sidde stille imens – så er der ingen, der ser, at jeg lige tager en lille pause, vel?

7. Okay, nu tager jeg mig sammen og giver den gas! Hvis hende på forreste række kan, kan jeg også!

8. Jeg er da for sej på denne her cykel! Træd, træd, træd, træd.

9. Kan instruktøren ikke spille noget mere technomusik? Så er det da til at følge rytmen. Tænk, at der bor en techotramper indeni mig?!

10. Og hvad siger du, det er for et beat, jeg skal følge?! Hvis du mener tempoet i det der turbo-remix, bliver det et ‘nej, tak!’ herfra.

11. Er der nogen, der kigger? Ellers skynder jeg mig lige at skrue lidt belastning af. De andre gør det helt sikkert også i smug, er jeg sikker på.

12.‘Og der er ti sekunder til pause!Afled opmærksomheden fra de pausehungrende ben: En kasseøl. To kasseøl. Tre kasseøl... Åh, øl! Jeg fortjener så meget noget alkohol – eller slik eller chokolade eller pizza... Selvom der er mange andre ting, som er meget sundere at spise efter træning.

13. Hvis jeg kunne se mig selv udefra nu, ville et meget rødt og svedigt syn møde mig. Sådan føles det i hvert fald.

14. Ham instruktøren må være i virkelig god form! For det må da være vildt hårdt både at køre OG råbe så meget.

15. Hvordan kan 30 sekunder vare SÅ længe?! Jeg dør!

16. Jeg. Kan. Ikke. Få. Dem. Fri. Er det der klik-system til skoene opfundet for at udstille dem, der ikke har så meget motorisk snilde? Der er jo en grund til, at jeg er på et spinninghold og ikke et dansehold. Heldigvis er der også andre, der er pinlige i fitness-centeret.