17 ting, du helt sikkert også har gjort, når du kommer pivfuld hjem fra byen

Helt oplagt tidspunkt at varme en lasagne og smække et par afsnit Grey's på!

21. februar 2016 af Sara Møller Christensen

1. Du køber mad nok til at brødføde en lille børnefamilie på hjemvejen og tager det hele med i seng. Herefter sker der én af to ting:

2. Du spiser rub og stub. Vågner fem timer senere med voldsom mavepine. Så var en stor big mac-menu, 20 nuggets og to cheeseburgere alligevel ikke det bedste, du kunne gøre mod dine tømmermænd...

3. Du tager to bidder. Vågner med kinden på et førnævnte big mac. Mmm, morgenmad...

4. Du bor ikke i nærheden af en takeaway-biks/du skal spare, så du bestemmer dig i stedet for at lave et lækkert måltid til dig selv. Da du vågner næste morgen, kører ovnen, og der står en slatten, optøet frysepizza på bordet. Du må bare være taknemmelig for, at den trods alt ikke nåede ind i ovnen...

5. Du går lige på Facebook for at se, hvad der sker. Du ender selvfølgelig med at like tre fotos fra før 2012 og svare et eller andet rasende i en tråd om, hvad I skal købe til din veninde i fødselsdagsgave

6. Nu du ligger med telefonen, kan du ligeså godt tage en sexet sovekammer-selfie. Og den bliver så god, at du ville ønske, du havde nogen, du kunne sende den til – dagen efter takker du bare guderne for, at det ikke skete. Såååå sexede var dine drukøjne heller ikke...

7. Du kaster op, men kan ikke overskue at rydde op på det. Hvis du nu lige lægger et håndklæde over, kan det være, det kan suge det værste. Ikk'?

8. Du ser tydeligvis ikke vigtigheden i at lukke din hoveddør. I hvert fald står den pivåben, da du vågner næste dag. 

9. Du glemmer dine nøgler på ydersiden af døren. Og går i panik, da du næste morgen er sikker på, du har mistet dem – indtil du i et overraskende skarpt øjeblik indser, at du må have brugt dem for at komme ind i lejligheden.

10. Du sætter lige lidt Grey's Anatomy på, for du føler dig faktisk ikke så træt. Herefter sker der én af to ting:

11. Du ser cirka 1 minut, før du snorksover.

12. Du formår på mirakuløs vis at holde dig vågen i et halvt afsnit. Men da du vågner næste morgen, aner du ikke, hvad du har set, så du må alligevel begynde forfra. 

13. Du græder lidt. Hvorfor forstår du stadig ikke helt. Sikkert noget med nattens ensomhed eller noget lignende dybt.

14. Du smider dit tøj overalt. Stormen Bodil er vand ved siden af, hvad du kan præstere.

15. Du tror selv, du er musestille, men det er du ikke. Hvis du har en roomie eller bor sammen med kæresten, har du med garanti vækket dem – enten da du snublede i et forsøg på at tage skoene af, da du gik ind i kommoden, eller da du helt diskret satte dig til at se en serie på Netflix, mens du spiste natmad.

16. Du går i gang med et større husligt projekt. Nu skal du altså også have renset den vask/ryddet op i den garderobe/tørret det køleskab af. 

17. Du lægger dig til at sove med alt dit tøj på. Medmindre stormen Bodil har været på spil selvfølgelig. Sov godt.