18 ting, som kun vi håndboldpiger forstår

Så meget tape kan ét menneske da ikke bruge? Jo, vi kan så!

19. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. Vi har alle råbt ‘baaackeeen’ og ‘miiiidteeen’, da vi var lilleputter. Det fik os til at føle os meget profesionelle (selvom vi ikke havde en skid styr på, hvem der havde hvem)!

 

2. Det vigtigste udstyr var sådan et par her:

3. ... og der er ingenting i verden, der kan stinke som sådan et par knæbeskyttere. Når du tænker tilbage, var det ikke såååå lækkert, at du tørrede dem på en radiator i køkkenet.

 

4. Det er vigtigt med et godt kampråb. Men hvis man ikke er så kreativ, kan man altid bruge: ‘Hvad kæmper vi for? SEJR!’

 

5. Efter kampen skal alle stå i rundkreds og råbe ‘Hvem var det, der vandt i dag?’ Og det er den fedeste følelse i verden, for alle håndboldspillere er sindssygt store konkurrencemennesker.

6. Håndbold-slutrunder er det bedste tv, der bliver sendt hele året. Du glæder dig allerede nu til december og januar (ikke mindst på grund af ham her).

 

7. Det er umuligt at gå i bare ben i håndboldsæsonen, fordi dine ben ser sådan her ud (på en god dag):

8. Og apropros ben, så skal håndboldshorts altid foldes i livet, før de passer. Kunne det være smartere at lave nogle, der bare havde den rigtige længde til at begynde med? Nej, det ville være dumt.

 

9. Alle håndboldspillere kan et utal af heppesange. Når ens egen kamp er færdig, bliver man nemlig og hepper på de andre, og det foregår blandt andet ved at synge ‘Vi started' som en lille klub (vi started' som en lille klub), nu er vi blevet større (nu er vi blevet større)’ *syng selv videre*.

 

10. Det her billede betyder noget helt andet for os håndboldspillere, end det gør for alle andre:

11. Det er pænt umuligt at få harpiks af trøjerne, når man har dem med hjemme at vaske. Særligt stregspillerens trøje er smurt ind.

 

12. Som høj pige er håndbold det fedeste! Endelig et sted, hvor du kan bruge det til noget at være et hoved højere end de andre (og så er det bare en fed følelse, når man kommer ind i en fremmed hal, og modstanderen får øje på én med gru i øjnene).

13. Træningen starter altid med, at vi skyder på målmanden – med vilje! Det kaldes opvarmning, og målmanden bliver virkelig sur, hvis man misser...

 

14. Alt kan tapes ind. Alt! Lige fra hårnåle og øreflipper til fingre og ankler. Det er faktisk bedst, hvis skoene også får lidt tape.

15. Det er liiiidt irriterende, når folk tror, du er lesbisk, bare fordi du spiller håndbold. 90'erne ringede – de vil gerne have deres fordom tilbage.

16. Årets højdepunkt er, når der er stævne. Som barn er det noget med at gå i matchende træningsdragter og sove på luftmadras. Som voksen er det... ja, sådan set det samme – bare med alkohol.

 

17. En god opvarmnings-cd er livsvigtig! Og det skal være de samme sange, I hører hver gang, så I kan synge med og komme i stemning.

18. Du fatter ikke, at alle i verden ikke synes, det er den fedeste sport! For det er det jo.

Læs mere fra samme kategori