DIY-værtindegave

Julefrokost-tiden er her! Disse 3 DIY-værtindegaver kan du lave på under 30 minutter

Er budgettet stramt, eller er overskuddet bare stort? Så se med her

3. december 2015 af Sabinas Verden

Er budgettet lidt stramt, eller er du fuld af overskud her op til jul, så har vi serveret tre DIY-værtindegaver på et sølvfad for dig! De hjemmelavede gaver er perfekte at give både din veninde, tante eller svigermor, når de inviterer dig på julefrokost. 

DIY-gaver

1. Plantetrend i glas og ramme 

Mode- og interiørtrenden er fuld af planter. Lav værtindegaver, der pifter hjemmet op på no time ved at hænge tørrede blomster og planteblade op. Brug eksempelvis Monstera-planten, som er dekorativ og superhot! Du kan finde lækre rammer på loppermarkeder og tage papstykket på bagsiden af eller købe rammen. Det giver en ret fin effekt, at rammen er gennemsigtig, for det betyder, at plantebladet får ekstra opmærksomhed! Vi er tossede med den idé! 
DIY-gaver

2. DIY-messingramme

Messing og guld er überhot og giver boligen et luksuriøst look. Lav en værtindegave, som høster tusindvis af overskudspoints. Messingrammen tager 30 minutter at lave og ser mere kompliceret ud, end den er. Resultatet ligner en million. Se bare her! 


Det skal du bruge


Sådan gør du 

Lav fire lige store stykker liste. Listerne skal være 1 centimeter længere end plakaten, så den kan stikke 0,5 centimeter ud på begge sider. Det giver et fint finish
 
Puds kanterne let med sandpapir, og mal dem med din guldspray. Lim listerne sammen om plakaten. Lim din lædersnor på, og skriv eventuelt en lille sød hilsen bag på plakaten. 
 
TIP 
Har du hverken sav eller lim i huset, kan du helt sikkert charme dig til hjælp i dit lokale byggemarked. Flere steder har de en sav til rådighed ved pakkebordet bag kassen og masser af stærke mænd, der gerne vil give dig en hånd! 
DIY-gaver

3. DIY-krukker

Her har du mit allernemmeste DIY-trick, som forskønner og fornyr ethvert køkken på ingen tid! Opbevaringskrukker er uundværlige – og ikke kun for OCD-kvinder som mig! Fyld dem med lækker te, nødder, hjemmebag eller marcinpanbolde. Lim perler på låget, og voilá! Perlerne kan du købe i Panduro Hobby. 


Se flere DIY-tips på www.sabinasverden.com

Hvis du ikke har tid, eller liige er typen med de bedste gør-det-selv hænder, så frygt ej. Du kan nemlig også købe en værtindegave, som vi er helt sikre på vil falde i god jord lige her