© iStock

4 grunde til, at livet burde bestå af bland selv

Og det handler ikke kun om slik...

31. maj 2018 af Benjamin Native Studio for YouSee

Elsker du også bland selv? Det er svært at sige, hvorfor konceptet er så genialt... det er det bare! Og der er faktisk mange situationer i livet, hvor bland selv bare er den helt rigtige løsning.

1. Dine smagsløg får en fest

Er der nogen, der har navnet på personen, der opfandt bland selv-slik? For vi vil virkelig gerne sende en kæmpe tak – eller måske bare en slikpose. For tænk sig, hvis du aldrig nogensinde havde fået muligheden for at blande din egen slikpose. Overvej lige, hvor meget du havde gået glip af, og hvor meget slik du måske aldrig havde opdaget, hvis du altid skulle købe de slikposer, som andre havde bestemt for dig. Hvordan skulle du så nogensinde have vidst, at skumfiduser efterfulgt af sure bolsjer og chokolade med kakao fik lige præcis dine smagsløg til at holde fest? 

Vi er i hvert fald ret sikre på, at hverken biografture, venindehygge eller tømmermænd havde været en smule mere kedeligt, hvis vi ikke selv havde kunnet blande den helt perfekte pose.

2. Dit helt eget underholdnings-mix

Den ene dag vil du savle over Jon Snow fra Game of Thrones på HBO Nordic, og den anden dag trænger du til solbrændt drama på Paradise Hotel hos TV3, og den tredje dag vil du bare grine af comedy på Zulu.  

Der er en milliard grunde til, at TV-pakken burde bestå af bland selv. Og heldigvis er der faktisk nogle, der har tænkt det samme. Du kan nemlig blande din helt egen tv-pakke med YouSees nye koncept Bland Selv, hvor du nemt kan lave dit eget mix af yndlings TV-kanalerne og streamingtjenesterne.

Du kan vælge frit mellem tv-kanaler og streaming og udskifte dem, når det passer dig. Få adgang til blandt andet HBO Nordic, Viasat Film inkl. Viaplay og Dansk Filmskat (nogle gange er Olsen Banden bare det helt rigtige!) i din pakke, uden det koster ekstra. Du kan også nemt udskifte dine almindelige TV-kanaler løbende, hvis du opdager, at en kanal du ikke har pludselig viser The Notebook (mmm... Ryan Gosling).

Der er også lidt penge at spare med Bland Selv-pakken. Faktisk op til 61% på dine streamingtjenester, fordi du kan samle det hele i ét abonnement. 

Mix din helt egen Bland Selv-pakke her.

3. Se dine gamle venner i nyt lys

Dine veninder er de bedste, der findes. Uden tvivl! Så hvorfor ikke dele dem lidt? Arrangér en fest eller en stor middag, hvor du blander dine veninder på kryds og tværs. Måske viser det sig, at Rikke lige har været igennem et brud, der minder meget om det, som Sara kæmper med lige nu. Det kan også være, at det lykkes Amalie at få Maria til at grine mere, end hvad du nogensinde har kunnet. Når du blander dine veninder, er det ikke kun dem, der kan få noget ud af det og få nye veninder. Måske oplever du også selv nogle nye sider af dem, som du ellers troede, du vidste alt om. 

Pssst... for at være helt sikker på, at det ikke bliver så akavet, som da Pheobe sætter Ross og Mike sammen, så anbefaler vi, at du selv er med, når du blander dine venner sammen.  

Giver dette klip dig også lyst til en aftale med verdens bedste (TV) Venner? TV 2 Zulu viser næsten dagligt afsnit - og ellers kan du streame løs hos Comedy Central, der også kan vælges med YouSee Bland Selv.

4. Mix it up, Miss DJ

Der var en grund til, at vi elskede Absolut Music-cd’erne mere end noget andet, da vi var yngre (og lyttede til cd’er). Vi var nemlig fri for at købe alverdens cd’er for kun at høre en eller to af vores yndlingssange. Her vi fik de mest geniale hits samlet på ét sted. Og heldigvis har du stadig mulighed for at blande og mikse det musik, du har allermest optur over (også selvom cd’erne er long gone). Med diverse digitale musiktjenester, som fx YouSee Musik, kan du nu lege hjemmelavet DJ med playlister, som du kan blande til enhver lejlighed – uanset om det er til mandag morgen, træning eller fest og ballade.  

Du vil (garanteret) også kunne lide