© Getty Images

5 julegaveidéer din veninde vil blive vildt begejstret for

Fortjener din veninde noget særligt i år? Her er nogle superflotte julegaver, hun VIRKELIG vil sætte pris på!

6. december 2021 af Benjamin Creative for YouSee

Endelig er julen her, som er en skøn tid fyldt med julefilm, hygge, søde julesnacks og god mad. Men faktisk er noget af det bedste ved julen også at få lov til at glæde andre med gaver – særligt en sød veninde, som virkelig har fortjent noget ekstra. 

Det er dog ikke altid helt nemt at finde på en fed og personlig gave. Derfor guider vi dig i samarbejde med YouSee til, hvad du kan pakke ind til din veninde, som hun med garanti vil knus-elske dig for.

1. En tur til massage eller i spa

Er din veninde én, som altid holder sammen på venindegruppen og tjekker op på andre – og nogle gange glemmer sig selv? Så er det oplagt med en gave, hvor hun kan komme helt ned i gear og blive megaforkælet. 

Giv hende et gavekort til massage, eller forkæl hende med en dag i spa. Alt afhængigt af budgettet kan det være i et kurbad i en svømmehal, som oftest ikke koster mere end 200 kroner – eller du kan tage hende med på et af de mere populære spahoteller som en oplevelse, I kan dele sammen. Er hun vild med at få lavet negle eller farvet vipper, vil hun også blive HELT vildt glad for et gavekort til hendes faste skønhedsklinik.

2. Lækre AirPods Pro til juleferien

Vil du gerne give din veninde noget, som hun kan få brugt dagligt, er AirPods Pro virkelig værdsat. Der er bare forskel på at kunne høre musik i løbet af dagen og under aktiviteter, uden der er ledninger i vejen. 

Udover at de er lækre, har AirPods Pro endda Aktiv støjreduktion, som lukker larm ude, så du kun fokuserer på det, du lytter til. Dét er altså en genial feature for en veninde, som måske har en stor familie, hun skal bruge feriedagene med. Selvom det kan lyde dyrt med AirPods Pro, behøver det faktisk ikke at være det – for lige nu kører YouSee med et tilbud, hvor du kan købe AirPods Pro til kun 499 kroner, når du opretter eller skifter til et Fri + 40GB mobilabonnement til 199kr./md. fra YouSee.

Shop billige AirPods Pro gennem YouSee

Det lyder vildt med AirPods Pro til 499 kroner, men den er faktisk god nok. Lige nu kører YouSee med netop det tilbud, når du skifter mobilabonnement til YouSee, hvor du får 1.300 kroner i velkomstrabat. Med et mobilabonnement får du fri adgang til YouSee Musik, du kommer på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs og du får roaming i hele 48 lande. Bestil det inden d. 20/12, hvis du vil være sikker på at få et par AirPods Pro hjem til din søde veninde inden juleaften. Der er fri fragt og oprettelse til 0 kroner, når du bestiller på yousee.dk.

3. En kurv med hendes favorit-juleslik

Åh, den søde juletid – hvor vi endelig kan shoppe juleskum, snebolde, vaniljekranse og klejner! Din veninde har helt sikkert noget juleslik, hun er helt tosset med, så hvorfor ikke lave en fin kurv til hende med netop dét?

Det er en personlig ting, der ikke behøver at koste så meget, for det er netop tanken, der tæller. Og udover at det er sødt, at du har husket hendes yndlingsslik, så er det en kæmpe bonus, at I sammen kan snacke amok!

Husk også at skrive et sødt julekort til din veninde, som du kan give sammen med gaven – hvor du kan fortælle hende, hvorfor du er glad for, at hun netop er din veninde.

© Getty Images

4. En middag på hendes yndlingsrestaurant

Oplevelser er ALTID en god gave. Så kan I se frem til sammen at komme ud og hygge jer og skabe minder. En oplagt oplevelsesgave er en tur på hendes yndlingscafe eller -restaurant. Enten kan du sige til hende, at hun selv må vælge stedet – eller du kan på forhånd vælge noget, hun ville blive glad for.

Tænk for eksempel over, hvad hun altid har lyst til og snakker om, og glæd hende med det. Snakker hun altid om brunch, så find et lækkert morgenmadssted – eller sukker hun efter burger, så find det bedste sted i området. Hun bliver uden tvivl glad!

5. Et personligt smykke

Smykker er og bliver en klassisk julegave, for det er noget, som modtageren kan have glæde af i mange år frem. Derfor vil din veninde helt sikkert blive glad for et smykke, du selv har valgt til hende.

Tænk over: Går hun med sølv eller guldsmykker? Armbånd, halskæder eller øreringe? Giv hende noget, som lige er hende, og som hun vil få brugt. Du kan også gøre det ekstra personligt med en sød indgravering i smykket, så hun altid vil tænke på dig.

Læs mere om YouSees tilbud

Vil du se alt om tilbuddet, kan du klikke ind på yousee.dk her. Vær OBS på, at tilbuddet kun gælder nye YouSee Mobil kunder ved oprettelse af Fri + 40 GB abonnement til 199,-/md. Mindstepris inkl. abonnement: 1.792,-. Bindingsperiode i 6 måneder. Kontantpris u.abon. 1.799 kr. Tilbud gælder t.o.m 30.12.21. Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider inkl. GB/md. Gælder kun privatkunder. Med Roaming World kan du bruge op til 20 GB data, dog aldrig mere data, end det du har med i dit abonnement. Se hvilke lande og hvad du bliver opkrævet for data herudover, på yousee.dk/roaming. Priserne forudsætter, at du betaler via Automatisk Kortbetaling. Ellers betaler du 9,75 kr. /regning via Betalingsservice eller 49 kr./regning via manuel betaling.

Du vil (garanteret) også kunne lide