5 legendariske ture ned ad kirkegulvet, der trækker tårer og latter

Pas på med at se dem – du får bare lyst til at blive gift

9. juli 2016 af Maria Denise Christoffersen

Bryllupssæsonen er over os, og er der noget sjovere og mere romantisk end brudepar, som giver den hele armen, når de gør deres entré i kirken eller til bryllupsfesten? Det skulle da lige være en af de her vilde bryllupskager.

Vi har samlet nogle af de sjoveste, sødeste og mest rørende videoer fra legendariske bryllupper lige her. Men pas på: du får 100 procent sikkert lyst til at arrangere dit eget bryllup efter at have set dem!

1. Tårer-i-øjnene-garanti

Brudens far sidder i kørestol, så hun regner ikke med, at han kan give hende bort. Men far har en overraskelse...

2. Nobody puts baby in the corner

Er man vokset op med Dirty Dancing, må den ultimative kærlighedserklæring være, at ens kommende mand lærer alle Patrick Swayzes trin fra filmens legendariske signaturdans... og laver den til brylluppet! Læg mærke til brudens kjole, som er en kopi af Babys i den sidste scene... Vi elsker simpelthen det her par!

3. Den helt episke

Det her brudepar har de sejeste venner! Videoen har eksisteret en del år, og har nu tæt på 93 millioner visninger på youtube. Det er der en grund til! Har du endnu ikke set bryllupsdansen over dem alle, så skynd dig at trykke play. 

4. I like big butts...

Brudeparret er midt i en rørende brudevals, da musikken pludselig skifter... og så starter festen for alvor!

5. I røg og damp med farmand

Det nærmer sig næsten en musical! Der er røg, fjerboaer, og alle brudeparrets venner ankommer dansende til deres eget popnummer. Især brudens entré (4:10) er sød, fordi hun har fået sin gamle far med på dansen. 

Skål for en virkelig fed bryllupsfest!