Kvinde prøver at få bukser på
© iStock

5 stykker tøj, der seriøst er MEGET bedre, når de ikke er blevet vasket et stykke tid

Så længe det ikke lugter, er det vel okay at skippe vaskedagen?!

15. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Nogle ting (for eksempel viskestykker og hovedpuder) vasker du sandsynligvis ALT for sjældent, men andre ting vasker du måske for tit? For seriøst – noget tøj er altså bare lidt rarere at gå i, når det ikke er blevet vasket i et stykke tid. Og så længe det ikke lugter, er det vel okay, ikke?!

Vi har samlet fem ting, som vi helt klart mener, er federe at have på, når det er lidt tid siden, det har fået en tur i vaskemaskinen. Er du enig?

1. Hyggesokker

Der findes (næsten) intet bedre end at smække benene op med en god bog eller Netflix på skærmen iført lækre og bløde hyggesokker – som ikke er blevet vasket i et stykke tid. Sokker burde faktisk være engangsbeklædning, for det ville også spare os tid, når vi febrilsk leder efter den forsvundne makker.

Læser med hyggesokker på
© iStock

2. En skjorte

Det bedste ved en skjorte, som ikke har fået turen i vaskemaskinen i et stykke tid, er, at du sandsynligvis allerede HAR fået den strøget. Jo flere gange, du kan bruge dine skjorter uden at vaske dem, jo færre gange er du nødsaget til at finde strygejernet frem fra gemmerne. Smart! 

Stryge skjorte
© iStock

3. Jeans

Vi ville ønske, at vi ALDRIG behøvede at vaske vores jeans. Udover at de bliver helt stive, bliver de også utrolig stramme, så hver gang vi har vasket et par bukser, begiver vi os ud i en den vildeste kamp med at få det irriterende cowboy-stof slynget om vores krop. 

Kvinde prøver at få bukser på
© iStock

4. En blød T-shirt

Efter at have tørret din T-shirt på et tørrestativ, kommer den der irriterende fold lige midt på T-shirten, og derudover kan dens tur på tørrestativet også resultere i, at den bliver lidt længere eller kortere i den ene side alt efter, hvordan den har hængt til tørre. Not cool!

Kvinde ser tv
© iStock

5. En stram kjole

Din stramme kjole bliver ENDNU strammere efter en tur i vaskemaskinen. Derfor skal den liiiiige udvides (igen), inden du – komfortabelt og med mulighed for at trække vejret – kan slå dig løs på dansegulvet.

Kjole, der ikke kan lukkes
© iStock

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide