5 tidspunkter, hvor du bør give Facebook en velfortjent pause

Nej, der er ikke kommet et nyt opslag, siden du tjekkede Facebook for tre sekunder siden

11. april 2016 af Redaktionen

Facebook er så fristende at kigge efter i sømmene hele tiden. Men der findes også tidspunkter, hvor det godt kan betale sig at lægge Facebook på hylden – i hvert fald i et par timer.  

Gå derfor ikke på Facebook, når:

1. Du keder dig

Gaaaab! Du logger ind for tredje gang på fem minutter. Hvorfor sker der ikke noget spændende? Ny regel: Hold en times pause mellem indtjekningerne. Bonus: Du kan bedre koncentrere dig om arbejdet, skolen, veninderne, eller hvad du nu laver IRL.

2. Du er fuld

Knips, knips! Festbilleder er skidesjove, og dem skal dine venner da have lov at se ... hov, hvad var det? Før du ved af det, har du skrevet til din eks, tagget tre billeder af dig selv og opdateret din status med ordlyden ‘jeg er flue’.

LÆS OGSÅ Her er de bedste tidsfordriv-hjemmesider

3. Har en øv-dag

‘Aiiijjj, Vibe har en pæn kæreste. Og jeg vil også til Bali!’. På en normal dag kan du godt håndtere, at de andre kun viser deres pæneste sider frem på Facebook. Men når du er nede, kan det let føles, som om dit liv sucks meget mere end de andres.

4. Du er hævngerrig

Åhhh, det er fristende at spy rasende ord ud over ekskærestens væg. Men er det virkelig en god idé? Neeeeej! Pas på, at følelserne ikke flyder over og strømmer ud til alles skue. Du ender altid med at fortryde det – og cyberspace glemmer aldrig!

LÆS OGSÅ 14 ting, du ALDRIG gjorde inden Facebook

5. Du har noget at skjule

Lad være med at lægge sjove billeder fra tirsdagsbyturen ud, når du melder dig syg onsdag, og du har chefen på vennelisten. Og sørg for, at veninderne ikke tjekker dig ind på Café Kindrødt, når du har sagt til svigermor, at du studerer. 

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.