6 åndssvagt irriterende ting, der er sket for os alle, når vi insisterer på at gøre ting selv

Og hvor ville vi dog ønske, at vi snart lærte af det

14. marts 2016 af Redaktionen

1. Armbåndsfælden. 

Du vil lukke et armbånd ved at holde enderne fast med tæn- derne – og ender med at bide dig selv i håndleddet. Pis!

2. Teknisk ondskab. 

Du forsøger at afspille en film. Computeren siger, at du skal bruge en anden afspiller. Du googler dig frem til en ny, installerer den og når lige at kalde selv for teknikgeni. Du forsøger at afspille filen. Computeren kommer med samme besked. Du tæver lorteapparatet med en pude! Godt vi har Netflix!

3. Katastrofe af dej. 

Du har stukket poterne i dejen for hurtigt og er indsmurt i klistret idder-adder. Du mangler desperat en mor til at hælde mel på hænderne, men forsøger selv at tage posen med det yderste af fingerspidserne. Resultat: Der er mel overalt. Suuuuper!

4. Alt i én hånd

Du orker ikke at gå to gange, så du forsøger at bære alle dele af aftensmaden ind i stuen på samme tid. Fem sekunder senere sidder du på hug og forsøger at skrabe kødsovs op fra gulvet. 

5. Hylderegn

Noget skal op på øverste hylde i skabet, men du gider ikke hente en stol. Du forsøger at smide det derop. Sekundet efter hagler malertøj, gamle spil og håndklæder ned i hovedet på dig.

6. Sindsyge skruer

Et Ikea-møbel skal skrues fast. Du placerer skruen i hullet og begynder lystigt at dreje. Fem minutter senere sidder den samme sted, og nu begynder du at bande. Et kvarter senere er intet sket. Du smider lortet fra dig. Når din far kommer forbi, er det klaret på et halvt minut. Typisk!

LÆS OGSÅ Se Ryan Reynolds prøve at samle et Ikea-møbel

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.