6 geniale tips, der gør det lettere for dig at spise frugt

Slut med at fumle! Her er videoerne, der lærer dig at skrælle og skære din frugt på ingen tid

29. juli 2015 af Tine Sandorf

 

Mango
Hvad enten du skal bruge den til smoothie eller bare spise den, som den er, kan du gør din mango klar ultrahurtigt med disse to metoder:

 

Vandmelon
Vandmelon er en tørstslukker, og er du virkelig tørstig, eller har du bare virkelig travlt, så se lige her, hvordan du skærer en vandmelon ud på 21 sekunder:

 

Granatæble
Vi har skåret det tværs igennem og prøvet at presse kernerne ud, banket på det med en grydeske og revet det fra hinanden i desperate forsøg på at få de røde kerne ud, men det gør mest af alt, at der er kerner og saft alle andre steder i køkkenet end i skålen. Manden på videoen her har knækket koden, så det rent faktisk bliver let at pille et granatæble:

 

Fersken
Saft ned ad hagen er en fersken-klassiker. Cut den i både hurtigt med et par få snit, så der er en mundfuld ad gangen:

 

Æble
I skiver og minitern uden rester af kernehus på den allerletteste måde:

 

Pomelo
Okay, det kommer tydeligvis aldrig til at gå hurtigt at pille en pomelo, men på denne her måde slipper du da i det mindste for den irriterende hinde, som ellers er svær at komme af med: