© Getty

6 nice ting, du skal kaste dig over, hvis de kolde måneder skal være ekstra sprøde

Advarsel: Der er overhængende fare for nye guilty pleasures

25. november 2018 af Benjamin Native Studio for Telmore

Nu er det slut med at sukke efter sommer, sol og strand. Der er nemlig en milliard ting, du kan kaste dig over, selvom dagene er blevet både mørkere og kortere. Men rolig nu, vi har bare udvalgt de 6 bedste til dig.

1. Find gamle skatte i dit klædeskab

Du har den helt sikkert i skabet – den flotte frakke eller tykke sweater, som du altid fik komplimenter for sidste år, den som, du havde semi-krise over blev for varm og til sidst måtte pakke væk. Alligevel endte du med at glemme alt om den... indtil nu! Endelig er det blevet koldt nok til at bruge den igen, og helt ærligt, så føles det næsten som at få nyt tøj – helt gratis. Win!    

2. Gå en lang tur med en god bog... i ørerne

Selvom det er fristende at blive under tæppet, så kast dig ud i en lang gåtur, og få gratis motion. Gåture har nemlig en lang række sundhedsfordele for både dit hjerte, din vægt, fordøjelse og knogler, og så gælder det om at udnytte chancen for at få sollys i de mørke dage. Ring til en veninde imens, eller lyt til musik eller spændende lydbøger. 

Ved du ikke, hvor du kan finde lydbøger, så tjek Telmore Play. Her får du nemlig fri adgang til musik og lydbøger, fri tale og streaming på blandt andet HBO, TV2 play og C More til 259 kroner om måneden. Den første måned får du faktisk til 129 kroner. Læs mere om tilbuddet her. 

3. Lav snack-attack

Det er, som om de søde sager ikke sætter sig helt på samme måde om vinteren... Eller måske er det bare noget med, at tøjet sidder lidt løsere. Uanset hvad, så udnyt det, og drik masser af kakao med skumfiduser, og spis vaniljekranse og julegodter. Du kan også arrangere en bagedag med dine veninder, så har du en ekstra god undskyldning for at snacke. 

4. Tag på dobbeltdate

Hvad enten du har en kæreste eller ej, kan det være svært at komme op ad sofaen og gå på date, men hvis I eller du har lavet en aftale med et andet par, bliver det lidt sværere at aflyse. Er du single, kan en dobbeltdate faktisk også tage nogle af nerverne, hvis I ikke kender hinanden så godt.   

5. Invitér til pyjamasparty

Der findes ikke en årstid, der er mere perfekt til pyjamasparty og filmaften end netop nu. Udnyt, at det bliver hurtigt mørkt, invitér dine veninder, køb masser af snacks, skru op for musikken eller stream løs af jeres yndlingsserier og film på C More eller HBO. Er det koldt, kan I varme jer på øjenguf som Josh Hendersen i HBO-serieen The Arrangementmed. Serien handler om skuespiller-miljøet i LA, og vi lover, at der hverken er mangel på vaskebræt eller intriger. Du kan blandt andet streame HBO og C More, få fri adgang til musik og meget andet med et abonnement fra Telmore Play til 129 kroner for den første måned.  

© Getty

6. Forkæl dig selv

Nogle gange kan det være svært at holde energien og humøret højt, hvis du ikke passer på dig selv. Prioritér at booke tid til dig selv, og skriv forkælelse på skemaet. En lækker spatur eller ansigtbehandling er ikke kun godt for det ydre, men kan også give dig mere overskud indeni.