Kvinde frustreret over telefon
Gruppesamtalen kan være lidt af en kamp...© iStock

7 faser i gruppesamtalen, I ALTID skal igennem, når I planlægger at ses

Planlægningen går jo forrygende. I har allerede fundet en dato! Men så...

10. februar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Opturen

Når der popper en besked op fra din ene veninde som i gruppesamtalen spørger, om I alle sammen snart skal ses, er du TOTALT klar. Det er jo en lige så genial idé som at spise Ben & Jerry’s til aftensmad på en helt almindelig onsdag.

2. Optimismen

Planlægningen går jo forrygende. I har allerede fundet en dato at ses! 

Pheobe og Rachel fra Friends
© Giphy

3. Frustrationen

Okay, det er måske ikke så let alligevel. Ida har fuldtidsjob, Monika studerer, Trine har et barn og en kat og Signe har natarbejde. Timerne i døgnet er totalt booket, og jeres genforening synes lige så håbløs som muligheden for, at der kommer flere sæsoner af Venner.

4. Hadet

Én af veninderne er latterligt langsom om at svare, så når I andre (endelig) har fået det hele planlagt, modtager I et par dage efter beskeden: “Jeg kan altså slet ikke den dag.” Argh!

© Giphy

5. Spændingen

Yes! Efter mange dages forsøg på at finde tid og sted har I endelig fået det hele koordineret. Bordet på jeres yndlingsrestaurant er bestilt, biografbilletterne booket og Trines barn og kat bliver passet.

6. Lykken

Din ene veninde sender et sødt billede af jer alle sammen, og gruppesamtalens beskeder består herefter udelukkende af hjerte-emojis. 

7. Sorgen

Dagen er kommet, hvor I skal genforenes. Du er glad. Du er spændt. Men så popper den berygtede besked op på din telefon: “Jeg kan altså ikke i dag alligevel, piger. Sorry!” The struggle is real...