8 ærlige facts om singlekvinders køleskabe

Det er der, pålægschokoladen bor!

14. august 2015 af Sara Møller Christensen

1. Det indeholder altid mere flydende end fast føde. Men hey, ketchup tæller også som flydende, og man skal da være en dårlig husmor, hvis man ikke kan få et måltid ud af det!


2. Det indeholder minimum tre glas af noget underligt, ubestemmeligt tapenade/olie/syltet sjov, som er for gammelt. Du skulle engang bruge en kvart knivspids af det i en opskrift og kunne simpelthen ikke lave retten uden.


3. Det burde indeholde champagne, fordi vi alle er så Carrie Bradshaw-agtige, men det er mere sandssynligt med to Harboe-øl. Eller en flaske Asti, men det tæller vel også som champagne? Jo, det gør!


4. Én gang hver anden uge bliver det fyldt med eksotiske grøntsager, når du får et sundheds-/madlavningsflip.
 Halvdelen af dem er mildest talt slukørede, da du to uger senere endelig åbner grøntssagsskuffen igen for at fylde dine nyindkøb i dem.


5. Hver søndag kigger du desperat ind i det og konkluderer det samme, som du gjorde sidste søndag:
Takeaway it is!


6. Det indeholder mindst tre ukendte dåser, som veninderne efterlod, sidst I holdt forfest hos dig. Mmm, gingerbeer og energidrikke er faktisk udmærkede tørstslukkere, når du er løbet tør for cola.


7. Næststørste must efter ketchup: Pålægschokolade! 
Det er det eneste pålæg, du når at spise, inden det bliver for gammelt, og så er det en glimrende stand-in, når du er sliksulten og har nægtet dig selv at have søde sager i huset. Hvad?!? Pålæg tæller da ikke!


8. Det bliver kun gjort rent én gang om året. Tak, mor.

15 ting, singlekvinder er trætte af at høre på