© Deedle-Dee Productions, 3 Arts Entertainment, Universal Media Studios (UMS)

8 løgne, som alle vi sukkerafhængige har fortalt os selv igen og igen

“Det er ikke mig, der vil have alt det sukker – det er min krop!”

2. januar 2020 af Sara Møller Christensen

1. “Min krop har faktisk brug for sukker. Ellers går den jo sukkerkold.” Det er så tæt på at være sandt, at det er tætteste, vi kommer på en god undskyldning for at spise en gennemført lækker og tiltrængt Snickers klokken 16.

2. “Så mange kalorier er der faktisk ikke i *indsæt selv sukkerholdig favoritsnack*. Så længe vi bare lader være med at kigge på indholdsfortegnelsen, handler vi i god tro. Så du kan lige vove på at vise os den!

3. “Fra på mandag er det slut!” Men så er det lige pludselig mandag, og vi er trætte, og vi håber bare, at der ikke var nogen, der hørte os sige det.

4. “Det er faktisk sundt at spise chokolade.” At det kun gælder mørk chokolade og i små mængder, vælger vi så bare at ignorere, for Marabou med Daim smager såååå meget bedre.

5. “Hvis jeg spiser lidt mindre til frokost, sker der ingenting ved, at jeg får en pose slik efter maden.” For hvis der er en ting, vi husker fra de freakin' matematiktimer, er det da, at minus giver plus. Ikk'? 

6. “Jeg kan ikke gøre for, at jeg spiser så meget sukker. Man bliver jo lige så fysisk afhængig af det som heroin.” Okay, så siger vi det,

7. “Det her er jo sundt sukker, så det er godt for mig (sagt med en hel pakke frugtstænger i kæften).” Måske den første nøddestang var lidt sundere for os end nummer syv, men pyt nu med det.

8. “Jeg blander bare en lille smule bland selv-slik...

© Giphy