8 problemer, du kender, hvis du går uden bh

Det er sexet, ja, og du slipper for stropper – men nogle gange kan det også bare være f... irriterende!

14. maj 2015 af Sara Møller Christensen

1: Dine brystvorter begynder på et tidspunkt at føles, som om du har slebet dem med sandpapir. Måske du skulle have taget tape på ligesom maratonløberne. Men tanken om at hive det af igen... gulp!

2: Alle former for løb og hop er udelukket. Medmindre du selvfølgelig kan lide følelsen af, at der bliver tyret nogle kampesten rundt, som din stakkels, tynde hud skal prøve at holde på plads. Av!

Læs også: 15 problemer, som kun kvinder med store bryster forstår

3: Du er nødt til at tænke ekstra meget over din holdning. Ellers kan du pludselig mærke et eller andet hvile lige over navlen. Hint: Det er dine bryster.

4: Dine nipples skal helst ikke blive for stive. Du vil gerne være fræk og sådan, men du behøver ikke ligefrem have Samantha-nipples.

5: Du gider på den anden side heller ikke have alt for afslappede bryster. Kom nu ind i kampen, babs og nutte, og lad være med bare at hænge der som to halvtomme ærteposer.

6: Du lever i konstant frygt for, at noget falder ud. Og med noget mener vi brysterne. Inden du tog hjemmefra, udførte du alverdens akavede dansespjæt foran spejlet for at sikre dig, at intet kunne ryge ud over toppen eller ved armhulerne, men man ved sgu aldrig...

7: Det ville ikke skade med de ekstra millimeters fylde, en god vatteret bh giver. Pludselig virker pigerne så små.

Læs også: 7 tips til gode bryster

8: Du ved ikke helt, om mændene synes, det er frækt eller 70'er-agtigt. Frækt, siger du? Pyha, godt! Du har nemlig lige købt den flotteste top, som bare ikke fungerer med stropper, så næste gang det bliver lørdag, fortrænger du bare alt, du lige har læst.