8 stadier, du som skeptisk single gennemgår, når en mand lægger an på dig

Nej... Bare nej...

30. september 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Der er single, og så er der SKEPTISK single. Hvis du ikke ved, hvad det indebærer, så læs med her. Måske er du selv en af dem – ellers kender du helt sikkert én... 

1. PANIK: Frygten, før det overhovedet er begyndt
Du er taget i byen med dine veninder, og I har en fest. Du ser pludselig, at der er en mand på vej i din retning – og din første tanke er: ‘Oh no, not this again’. Panikken spreder sig – skal du virkelig til at have en overfladisk samtale med en random Hr.-et-eller-andet, som helt sikkert ikke kan andet end at skuffe?

2. VREDE: Hvorfor skal han lige vælge dig?
Han sætter sig ned og introducerer sig som Peter, og du er rimeligt kold. Hvad bilder han sig egentlig ind at ødelægge din aften, når du er ude for at have en megasjov og længe ventet bytur med veninderne? Seriøst, du gider ikke ham der kedelige Peter.   

© Giphy.com

3. LIGEGLAD: Den intetsigende ja og nej-leg
Han indleder en samtale, og du går med på legen af ren høflighed... Når han spørger dig om noget, er dit svar standard 'ja', 'nej', 'ok' eller 'ved det ikke'. Du sidder mest og kigger misundeligt over mod dine grinende veninder, rører ved dit hår, piller ved dine ringe og drikker din drink.

4. THE POINT OF NO RETURN: Kombinationen af drinks begynder at påvirke dig
“Er det mig, eller begynder ham Peter at se sød ud? Den der T-shirt klæder ham da egentlig meget godt.” For hver gin-tonic der ryger ind i dig, ryger der mere og mere glimt ind i Peters øjne. Pokkers... 

5. INTERESSERET: Du ku' faktisk godt
Der er sket noget drastisk med din lyttesans... den virker! Og pludselig er der intet så vigtigt for dig som at finde ud af, hvor Peter er vokset op (du håber bare, han ikke fortalte det, mens du havde travlt med at virke ligeglad). Nu har du i stedet travlt med at holde øjenkontakten, kaste med håret og smile på det, du håber er en flirtende måde.

6. PARANOID: Faresignalerne – hvor er de? 
Okay, der MÅ da være noget i vejen med ham. Du begynder lidt desperat at spørge ind til farlige emner som hans præference i serier, musik og kat vs. hund (sidstnævnte er jo en dealbreaker).

7. PESSIMIST: Du fandt fejlen
“Så du kan ikke lide Beyoncé? Hvem er du overhovedet?!? It's like I don't even know you, Peter!” Den slags fejl er jo utilgivelige, og pludselig kan du ikke engang lide hans t-shirt længere.

8. SKEPTISK: Hvem har brug for en mand?
Når du kigger ned ad dig selv, kan du se, at dine arme pludselig har lagt sig over kors, og din mobil har sneget sig op af tasken og ind i din hånd. Vupsi... Peter fanger den (meget lidt) diskrete hentydning og siger: “Nå det var hyggeligt at møde dig," og du nikker “Ja, det var fint,” hvorefter du springer ud til dine veninder på dansegulvet, der er midt i en gang Aaaaall the Single Ladies. Ingen skal komme her og sige noget om Queen B! 

Vil du følge med i, hvad vi ellers laver på Woman-redaktionen?

Læs mere fra samme kategori