8 ting, der sker for os alle, når vi skal gøre os klar til fest

Behagelige ballerinaer eller smukke stiletter? – det umulige spørgsmål HVER gang!

8. oktober 2016 af Redaktionen

Det er det samme hver eneste gang. Det ser ud til at blive den perfekte aften. Du og veninderne skal ud og svømme i drinks og lækre mænd, men du kan ikke lade være med at skulle igennem den pinlige tøjkrise, som gør, at du hurtigt får svært ved at magte byturen. 

Vi har samlet 8 af de klassiske stadier, vi alle går igennem: 

DET ER TYPISK DIG INDEN BYTUREN...


... at tage en lille lur. Det kan du jo nemt nå.

... at vågne efter luren og have psykopattravlt. Det resulterer i, at du skærer dig med skraberen og ikke får skyllet balsammen ordentligt ud, så du må tage til fest med sår på benene og hår, der er fladere end daggammel cola.

... at gøre dig vildt umage med øjenskyggen – for at spolere det hele med en klat mascara, som du fjerner med en vatpind (også kendt som den ultimative makeupfejl.) Argh, et mesterværk er ødelagt!

... at prøve ti forskellige sæt tøj. Du opdager ikke problemet, før du tager et one night stand med hjem, og det ser ud, som om H&M har kastet op ud over din seng.


... at være i et Mads og Monopolet-agtigt dilemma: de behagelige ballerinaer eller de smukke stiletter? Godt nok gør det lidt ondt at stå i stiletterne, mens du pakker din taske. Men de er jo smukke!

... at være omhyggelig med at pakke det vigtige som lipgloss, tyggegummi og pudder. Når du ankommer, opdager du, at gaven til værten ligger hjemme.

... at glemme at oplade din telefon, så du har 12 procent strøm, når du tager hjemmefra. Dem bruger du i taxaen på at tage den perfekte selfie til Instagram – uden held.

... at gå ud af døren, uden at have spist noget, og have svært ved at gå lige efter velkomstdrinken. 

Artiklen har tidligere været bragt i magasinet.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.