8 vaner, som alle singlekvinder falder i på et eller andet tidspunkt

Og nej, vi skammer os ikke!

27. juni 2016 af Redaktionen

1. Mad fortæres direkte foran køleskabet, fryseren eller i sengen foran den bærbare computer. Hvad?! Når man har gjort køkkenet rent og tørret spisebordet af én gang, er det jo fuldstændig hul i hovedet at grise det til igen!

2. Skrald mases konsekvent ned i affaldsposen. Det samme gælder toiletspanden – utroligt, hvor meget der er plads til i sådan én! Gå ud med skraldet, siger du? Pjat! Duftlys klarer den værste lugt.

3. Vaske håndklæder? Det bruger jeg ikke! Ved man, hvor mange gange et håndklæde kan bruges, før det er dækket af mascarapletter, ved man også, hvor længe man kan bruge det samme uden at vaske det. Nuff’ said!

4. Justeat.dk som primær fødekilde. Ja, det er billigere og sundere at tage tøj på, cykle ned i Fakta og handle, men det er også et uoverskueligt projekt. Modsat de tre klik, der sikrer dig cola og pizza i bytte for en tur ud til hoveddøren.

5. Cup noodles og chips med dip til aftensmad. Okay, så klarede vi rent faktisk turen til Fakta. Men rigtig mad tager lang tid at lave􏰀...

6. Selfies foran spejlet. Fordi der ikke er andre, som sidder klar med kameraet, når vi oplever et moment of hotness!

7. Den samme sang på playback. Andre mennesker kan have ufatteligt svært ved at se værdien i at kunne en hel Rasmus Seebach-sang udenad, men det er heldigvis ligegyldigt. Der er nemlig ikke nogen, der kan høre os. Hah!

8. Men alle ovenstående vaner forsvinder, når􏰀... Mor kommer på besøg! Så er der skinnende rent, nyvaskede håndklæder og hjemmelavet mad!

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Læs mere fra samme kategori