© iStock

9 fantastisk gode grunde til, at du skal skrive til ham først

Prøv selv, om du kan finde på en eneste grund til at lade være, der er bedre end de her

17. februar 2016 af Sara Møller Christensen

1. Det er den seje ting at gøre! Er du en moderne, selvstændig kvinde? Selvfølgelig er du det! Og derfor er der ingen grund til at vente på at lade ham tage det første skridt. Og sig så til dig selv, at du er sej, fordi du gør det, i stedet for straks at begynde at tvivle på, om det nu var den rigtige beslutning. Det var det! 

2. Du risikerer ikke at gå glip af noget godt i dit liv, fordi du var for stolt til at skrive. Du ved, hvad man siger: Det er aldrig de ting, du rent faktisk gjorde, som du kommer til at fortryde – det var de ting, du ikke fik gjort. Det gælder også for beskeder – undtagen dem, du kun sender, fordi du er virkelig fuld.

3. Det er den hurtigste måde at få vished på. At gå at vente på, at ham den søde skriver, er lidt ligesom at lade et barn vente på en julegave, som så måske aldrig kommer. Skriver du derimod først, er du sikker på et svar. Enten fordi han så skriver tilbage til dig, eller fordi han ikke gør det, og det er jo et svar i sig selv.

4. Det siger noget rigtigt godt om dig. Vil du gerne have, at han ser dig som en frisk, udadvendt og selvsikker kvinde? Jamen så er det bare med at få sendt den besked afsted, for det er nemlig lige præcis sådan, han vil tænke om dig, når du tager initiativet. Og her er der inspiration til, hvilke sms'er han gerne vil modtage fra dig.

5. Det værste, der kan ske, er ikke så slemt, som du tror. Ja, hvad er faktisk det værste, der kan ske? Prøv at forestille dig det, og træk så 70 procent fra. Så har du et scenarie, som du helt sikkert godt kan leve med. 

6. Du kan styre samtalen fra start. Hvis du venter på, han skriver til dig, risikerer du, at hans første spørgsmål bliver, hvilken af Star Wars-filmene du bedst kan lide og hvorfor. Og eftersom du kun har set den nyeste Star Wars-film, men synes, det er tyndt at svare den, er samtalen allerede op ad bakke. Det kan du undgå, hvis du starter den.

7. Du viser, du er interesseret, uden du behøver at sætte ord på det. Som at poke nogen på Facebook – bare mindre nederen. 

8. Du bliver selv glad, når andre viser interesse for dig. Så uanset hvad der ender med at komme ud af din besked, så har du spredt noget glæde hos modtageren. Er det ikke nærmest grund nok?

9. Han vil elske dig for det. Hvis du bekymrer dig om, hvad han mon vil tænker om dig, hvis du skriver først, så kan du få svaret fra mændene selv lige her – men vi kan godt afsløre, at det er positivt. De fleste mænd er helt vilde med kvinder, der tør tage initiativet, så det er bare med at få mobilen op af lommen, søster!