Smilende kvinde med telefon
Der er mange gode grunde til at skrive til din flirt først! © iStock

9 fantastiske grunde til, at du skal tage initiativ og skrive til din flirt først

Prøv selv, om du kan finde på en eneste grund til at lade være, der er bedre end de her

28. marts 2023 af Sara Møller Christensen

1. Det er den seje ting at gøre! Er du en moderne, selvstændig kvinde? Selvfølgelig er du det! Og derfor er der ingen grund til at vente på at lade din flirt tage det første skridt. Så sig til dig selv, at du er sej, fordi du gør det, i stedet for straks at begynde at tvivle på, om det nu var den rigtige beslutning. Det var det! 

2. Du risikerer ikke at gå glip af noget godt i dit liv, fordi du var for stolt til at skrive. Du ved, hvad man siger: Det er oftest ikke de ting, du gjorde, som du kommer til at fortryde – det var de ting, du ikke fik gjort. Det gælder også for beskeder – undtagen dem, du kun sender, fordi du er virkelig fuld.

3. Det er den hurtigste måde at få vished på. At gå at vente på, at din flirt skriver, er lidt ligesom at lade et barn vente på en julegave, som så måske aldrig kommer. Skriver du derimod først, er du sikker på et svar. Enten fordi personen så skriver tilbage til dig, eller fordi han eller hun ikke gør det, og det er jo et svar i sig selv.

4. Det siger noget rigtig godt om dig. Vil du gerne have, at personen ser dig som en frisk, udadvendt og selvsikker person? Jamen så er det bare med at få sendt den besked afsted, for det er nemlig lige præcis sådan, han eller hun vil tænke om dig, når du tager initiativet.

5. Det værste, der kan ske, er ikke så slemt, som du tror. Ja, hvad er faktisk det værste, der kan ske? Prøv at forestille dig det, og træk så 70 procent fra. Så har du et scenarie, som du helt sikkert godt kan leve med. 

6. Du kan styre samtalen fra start. Hvis du venter på, personen skriver til dig, risikerer du, at han eller hendes første spørgsmål bliver, hvilken af Star Wars-filmene du bedst kan lide og hvorfor. Og eftersom du kun har set den nyeste Star Wars-film, men synes, det er tyndt at svare den, er samtalen allerede op ad bakke. Det kan du undgå, hvis du starter den.

7. Du viser, du er interesseret, uden du behøver at sætte ord på det. Som at like nogen på Tinder – bare federe.

8. Du bliver selv glad, når andre viser interesse for dig. Så uanset hvad der ender med at komme ud af din besked, så har du spredt noget glæde hos modtageren. Er det ikke nærmest grund nok?

9. Din flirt vil elske dig for det. Hvis du bekymrer dig om, hvad han eller hun mon vil tænker om dig, hvis du skriver først, så kan vi godt afsløre, at det i de fleste tilfælde er positivt. De fleste mennesker er helt vilde med personer, der tør tage initiativet, så det er bare med at få mobilen op af lommen, søster!