Kim Kardashian og Khloe Kardashian
Kardashian-søstrene kan inspirere dig mere end du tror. © Bunim-Murray Productions (BMP), Ryan Seacrest Productions

9 fantastiske ting, vi bliver mindet om takket være Kardashian-familien

Du behøver ikke at identificere dig selv med stjernerne for at blive gladere for dit eget liv!

27. august 2018 af Freyja S. Anderberg

Det kan godt være, at Kardashian-familien er totalt uden for vores liga, og at familien kan virke som et påtaget realitystunt. Deres tv-program Keeping up with the Kardashians kan også for mange være tidsfordriv, og en serie som får vores egen hverdag til at synes grå og gennemsnitlig. 

Men der er også nogle ting, som vi kan tage ved lære af fra familien og deres tv-program. Og om ikke andet, så er der altså også flere ting, som vi i høj grad kan lære at sætte pris på ved vores eget liv, (som står i stærk kontrast til det glamourøse og tilsyneladende overfladiske liv, som vi præsenteres for på tv). 

Så vi får sat vores eget liv i perspektiv, og familien kan lære – og minde os – om, at:

1. Vi skal huske at værdsætte familien

Et indtryk, som familiens tv-program efterlader hos os, er, at de holder af hinanden, værner om hinanden og ikke mindst prioriterer hinanden højt. Og det er måske ikke helt skidt for os andre at minde os selv om, hvor god familien kan være, og hvor vigtigt det er, at vi værdsætter den, så længe vi har hinanden. 

2. Vi skal være stolte af vores kurver – og ikke gemme dem væk

Kardashian-kvinderne er kendte for deres kurver, som de med stolthed viser frem. Selvom der er konstante spekulationer om, hvorvidt deres kurver er “ægte” eller ej, så ændrer det ikke på, at det inspirerer og motiverer alle os andre til også at elske og fremvise vores kvindelige kurver – uanset form og størrelse. 

3. At rejse er at leve – uanset rejsens omfang

Paris, Island, Sydamerika og Maldiverne... Følger du bare en smule med i familiens liv og tv-program, så kan du ikke undgå at lægge mærke til deres mange rejser rundt omkring på kloden. Selvom det er de færreste af os, som har råd til noget, der bare minder om Kardashian-luksus, så skal det ikke tage rejselysten fra os. 

Det kan godt være, at vi ikke rejser på første klasse og bor på de vildeste luksushoteller, men derfor kan vi altså godt tage ud og opleve verden. 

Gå på opdagelse i junglen, udforsk vulkaner på Island, tag på snorkling i det Indiske Ocean eller snup en slentretur ned af Champs-Elysees – der findes masser af lækre feriedestinationer til dig og veninderne – og mon ikke, at I har mere frihed til at udforske rejsemålene, end de i virkeligheden har?

verdenskort, kamera, kompas og notesbog
Oplev verden på forskellige budgetter. Alene, med veninderne eller med kæresten. © Getty images

4. Vi skal komplimentere vores medmennesker

En anden ting, som familien er virkelig god til, er at give hinanden komplimenter – og det er en egenskab, som vi helt sikkert kan lære lidt af. Vi bliver allesammen lidt gladere af at få et kompliment – især når det er mandag morgen og før den første kop kaffe. Tænk lige, hvor stor en glæde du kan sprede bare ved at give flere komplimenter i hverdagen. 

Komplimentér din kollegas arbejde, din venindes frisure eller en fremmeds outfit – du vil helt sikkert mærke glæden og positiviteten strømme tilbage til dig selv.

5. Det er ikke helt tosset at have fornemmelse for penges værdi 

De fleste ville nok ønske sig flere midler at gøre godt med, hvis det var muligt. Og hvem ville ikke gerne rejse som det passede en eller shoppe amok uden konsekvenser? Men tænk lige over det en gang mere...

For hvis du har flere penge, end du nogensinde vil få brug for, vil de så ikke miste værdien? Og vil dine absolut favoritting så ikke også gøre det samme? Er du ikke netop så glad for din nye sofa, fordi du har sparet op til den længe og derfor også passer på den, som var det dit allerkæreste eje? Tænk, hvis du til enhver tid kunne købe en ny... Ville den sofa, som du har drømt om så længe, så have samme betydning for dig? 

Vi kan nok med god grund værdsætte de ting vi har, fordi vi ikke bare sådan lige kan skifte det ud. Og mister vi ikke også glæden ved at ønske os noget – og så endelig at få det, hvis vi bare kunne gå ud og købe det så nemt som ingenting? Tænk, hvis det var sådan med ALT... 

6. Vi bruger ikke (for meget) unødvendig tid på det perfekte ydre

Det kan godt være, at Kardashian-søstrene altid ser drønhamrende godt ud, men det bruger de helt sikkert også (ekstremt) meget tid på. 

Hvis vi antager, at de bruger to timer dagligt på make-up, hår, tøj og hvad der nu ellers hører til, så svarer det til EN HEL MÅNED årligt, som de bruger på at smukkesere sig selv. Det er simpelthen tid, som vi er mange, der ikke kan – og vil – investere i det ydre. Og hvis tid virkelig er penge – så er der jo slet ikke nogen af os, der har råd til sådan at ødsle med vores tid.

Desuden kan vi sagtens nøjes med de 30 minutter (eller mindre) på at se godt nok ud til kassedamen eller kollegaerne, hvilket er tid, som vi med god samvittighed kan bruge på os selv, når nu vi sammenligner med den måned som Kardashian-søstrene bruger årligt. 

7. Vi sætter virkelig pris på vores lille, hyggelige hjem

Når nu Kardashian-søstrene spankulerer rundt i hele palæer og bor på hotelværelser, som er tre gange så store som dit hjem, så kan du måske godt føle en anelse misundelse.

Men hvad skal du egentlig bruge så meget plads til, når du kun skal dele hjemmet med dig selv, kæresten eller roommaten (og kæledyret, selvfølgelig)? På færre kvadratmeter kommer I hinanden ved, og du er aldrig mere alene, end du foretrækker. Og så er mindre hjem da også så meget hyggeligere... Du behøver i hvert fald ikke en balsal til at danse rundt til dine yndlings 90'er-hits, som du aldrig glemmer. 

Kylie Jenner og bodyguard i New York
Din egen frihed bliver pludselig GULD værd, når du sammenligner dig med Kylie Jenner.© Wenn

8. Vi skal værdsætte vores frihed

Overvej det lige... Tænk, hvis du ikke kunne gå uden for en dør uden at blive forfulgt af fotografer og andre nysgerrige sjæle... Så er der nok ikke så meget at sige til, at de bruger meget tid på at forberede sig. 

Uanset hvor de bevæger sig hen, er de aldrig alene – for ikke at glemme deres bodyguards, der følger dem konstant. Der findes ikke ‘en hurtig tur i slikbutikken efter bland-selv-slik i joggingbukser’, eller en ‘onsdags-kaffe-blinddate’ uden at resten af verden får besked om det. Nej, så vil vi hellere gå (lidt fattigere) på gaden i fred.

9. Vi behøver ikke hylde det perfekte

Vores liv er godt nok, som det er – om ikke andet så kræver det ikke en indkomst på millioner at forbedre det, så længe det er ægte og autentisk modsat det meget polerede og overfladiske billede, vi får af kendis-familien.

Vi har mere brug for en mand, som er trofast, nærværende og kærlig, end en, som kun er til pynt på sociale medier. Sofapuderne behøver ikke altid at stå snorlige, og vi kan også godt selv svinge støvsugeren, så længe vi er glade og hviler i vores omgivelser og det selskab, vi er i.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet

Du vil (garanteret) også kunne lide