Sex and the city
© Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

9 grunde til, det er ret fedt at være den sidste single i flokken

Sådan har du sikkert ikke tænkt på det før...

15. august 2020 af Marianne Fischer

1. Du lærer af deres forhold. Når alle dine veninder er i forhold, hører du naturligvis meget om det, men det betyder også, at du kan stå på sidelinjen og lære en masse om, hvordan du selv vil have et forhold – og ikke mindst, hvordan du ikke vil have et. Du bliver faktisk lidt af en forholdsekspert.

2. Du har den frihed, som de ikke længere har. Der er ingen, der forventer, at du tager med til en gammel dames 93-års fødselsdag en hel weekend, fordi hun har boet ved siden af din kærestes morfars fætter.

3. Du møder mange nye mennesker. Der er ingen, der tager dig i hånden, så du må selv være opsøgende og udadvendt, når du møder nye mennesker – og det gør du tit! Om det så er under weekendens byture eller til dine veninders bryllupper gør ingen forskel. Du lærer en masse spændende mennesker at kende, og det fører ofte til sjove og spontane oplevelser, som dine optagede veninder ikke altid får mulighed for at opleve. 

Læs også: '15 fede ting ved at være single'

4. Du skiller dig altid lidt ud. Faktum er, at du lever et anderledes liv end dine veninder, så når du lukker op for godteposen, får du hurtigt al opmærksomheden.

5. Du kan godt købe den lidt for dyre taske til dig selv. Det kunne dine veninder også godt – hvis de altså ikke lige skulle købe fødselsdagsgaver til deres kæreste, svigerinde og svigerforældre.

6. Da I allesammen var singler var der kamp til stregen, men nu kan du snildt læne dig tilbage. For hvis du ikke selv kan skaffe en date, har du heldigvis mange søde veninder, der kan finde en til dig.

7. Du bliver mindet om, hvor lækkert det er at være single. Når alle dine veninder er single, kan I bruge tiden på at snakke om, hvor synd det er for jer. Men når alle dine veninder er i forhold, vil de helt sikkert fortælle dig, at det handler om at nyde det, mens du kan.

8. Det får altid præmien. Når I er i byen, er der ingen sure miner, når du scorer ham, I alle sammen har savlet over hele aftenen.

9. Du skal ikke have plads til andres ting i dit hjem. Dine veninder er altid topimponerede, når de ser dit hjem. Det er så hyggeligt indrettet, og de er nok også en smule jaloux over, at du ikke er tvunget til at have nogens store højtalere i hjørnet.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.