Kærestepar i sengen
Morgener kan godt være lidt udfordrende hjemme hos jer. © Getty Images

9 problemer, som alle kærestepar, der består af et A- og et B-menneske, kender til

Det må da være et spørgsmål om tid, før det lykkes jer at se en film færdig sammen

1. oktober 2020 af Sara Møller Christensen

1. I vågner aldrig samtidig og kan ligge i sengen og hyggeEller... det kan selvfølgelig lade sig gøre, hvis A vækker B, men det er sjældent, at der kommer noget hyggeligt ud af det.

2. I er helt uenige om, hvornår det er passende at spise aftensmad. Enten skal én af jer gå i seng med helt fuld mave, eller så skal den anden simpelthen spise et ekstra aftensmåltid for at klare sig igennem aftenen uden at dø af sult. Upraktisk!

3. Det er sjældent, I udfører projekter sammen i hjemmet. Det er først omkring klokken 23, at B begynder at få energi til den slags, og der har A snorkboblet i en times tid.

4. I ser aldrig en film færdig sammen. En hyggelig filmaften hjemme hos jer består i, at I begynder på filmen sammen, hvorefter A falder i søvn, B ser filmen færdig, og A må gøre det samme dagen efter.

5. I kan heller ikke blive enige om, hvornår I skal gå i biografen. 21.30 er helt, helt udelukket for én af jer – vi siger ikke hvem.

6. I bliver aldrig et af de kærestepar, der ser en god serie på Netflix sammen. Måske ser I den SAMME serie, men I ser den ikke sammen.

7. I har ikke helt samme holdning til, hvordan I får mest ud af en kæresteferie. “Nogle” vil gerne stå op klokken syv og komme i gang med dagen, og “nogle” vil hellere gå i seng klokken syv. Sådan er der jo så meget.

8. Det kan godt være lidt svært at få et regelmæssigt sexliv op at køre. I kan i hvert fald ikke dyrke sex lige inden sengetid ligesom alle andre, for der er cirka tre timer imellem, hvad I opfatter som sengetid. Måske de her sextips kan hjælpe jer lidt...

9. Morgener kan godt være lidt... udfordrende hjemme hos jer. Blandt andet fordi den ene af jer fløjter, mens den anden ikke kan få andet over sine læber end: “SÅ HOLD DOG KÆFT!”

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.