9 spørgsmål, du ikke skal stille alle os med rødt hår

Sara fra Woman har rødt hår

At have rødt hår er lidt ligesom at se Game of Thrones. Du er ikke nødvendigvis helt oppe at køre over det til at begynde med, men det bliver bedre og bedre med årene, og så kan du ikke undgå at elske det. Men det betyder ikke, at alle kommentarer om hårfarven er velkomne. 

Her kommer 9 spørgsmål, som jeg personligt godt kunne leve uden:

1. “Er du sygt hidsig?” Næ, ikke sådan på dagligt basis, men jeg kan godt fremtrylle et raserianfald, hvis du bliver ved. 

2. Blev du mobbet som barn? Er du gal? Det turde de da ikke. Jeg er jo sygt hidsig!

3. Er du ikke bange for selv at få et rødhåret barn? Jeg kan helt ærligt sige, at jeg ville blive direkte skuffet, hvis mit barn IKKE havde rødt hår. Det er fedt at være rødhåret!

4. Kan du så aldrig blive brun om sommeren? Det kan jeg rent faktisk godt. Det tager bare længere tid, end den danske sommer varer. Men hvis jeg kom med i Robinson (og ikke blev stemt ud), så skulle du bare se løjer!

5. Hva' så, jordbærhjelm? Hva' så selv, klaphat? Det skal dog siges, at nogle kan få øgenavne som ‘jordbærhjelm’ og ‘hindbærhue’ til at lyde søde, men det er ikke flertallet.

6. Er du ægte rødhåret? Jeg ved godt, at flammende lokker er meget eftertragtede, og at der er nogen, der farver sig til dem, men os, der er født med dem, vil helst ikke anklages for den slags snyd.

7. Hedder du Weasley til efternavn? Det kan godt være, jeg er fan af Harry Potter, men du må da kunne finde på noget smartere at fornærme mig med.

8. Går du så til sådan nogle særlige fester og arrangementer for rødhårede? Næ, men det kunne jeg godt – for de lyder AWESOME!

9. Matcher måtten gardinerne? ...... Bare stop dig selv. 

Sara siger

Sara er 32 år og tidligere chefredaktør på Woman. Hun er i et livslangt forhold med Cola Zero, men er ellers single. Her deler hun sine tanker om alt fra tøjstørrelser til tv-serier og Tinder – og du kan også læse hendes seneste ledere fra magasinet.