9 ting, du ikke skal sige til os, der bare virkelig godt kan lide alkohol

Nej, jeg bliver ikke alkoholiker af at kunne lide et glas vin (eller tre)

18. august 2016 af Sara Møller Christensen

1. “Er du klar over, hvor mange kalorier der er i en øl?” Er du klar over, hvor mange smølfespark jeg har tænkt mig at give dig lige over næsen?

2. “Du er godt nok fuld lige nu.” Det er godt, du siger det, for den kommentar virker jo som en magisk trylleformular, der pludselig gør mig ædru (nu vi tænker over det, ville det faktisk være fedt, hvis den gjorde).

3. “Er du ikke bange for at blive alkoholiker?” Skulle vi nu ikke liiiige slå koldt vand i blodet? SÅ meget drikker jeg heller ikke.

4. “Alkohol er faktisk virkelig dårligt for din hud.” Det KAN jo ikke tolkes på andre måder, end at du synes, jeg har uren hud. Månelandskabet her siger tak.

5. “Er du sikker på, du skal have så meget?” Hvad mener du med meget?

6. “Hvis du drikker i weekenden, ødelægger det din form så meget, at du ligeså godt kan lade være med at træne.” Okay, tak for det – nu har du så lige givet mig (endnu) en undskyldning for at lade være med at træne. Lige hvad jeg manglede!

7. “Jeg kan personligt have det ligeså sjovt uden alkohol.” Hvis du siger det, Pinocchio...

8. “Ved du, hvor mange hjerneceller du dræber, når du drikker?” Så er det jo heldigt, jeg havde så mange til overs til at begynde med!

9. “Det er lidt trist, at folk har brug for at drikke for at have det godt med sig selv.” Bare fordi jeg elsker en god fest, betyder det ikke, at jeg ikke elsker mig selv alle ugens andre dage, bare FYI.


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide