9 ting, som alle os uden børn ville ønske, at nybagte mødre ville stoppe med at snakke om

Herude i den rigtige verden er det stadig ikke normalt at tale om afføring, bare FYI

7. marts 2016 af Sara Møller Christensen

1. Fødsler. De er åbenbart vanvittigt interessante, hvis du selv har oplevet én. For alle os andre er de bare vanvittigt ubehagelige at høre om. Faktisk er hver eneste fødselshistorie en glimrende forberedelse på det smertehelvede, der venter, når det bliver vores egen tur.

2. Ømme brystvorter. Det svarer lidt til, at mænd mødtes og snakkede om at blive sparket i skridtet. Vi kan ikke sige det med sikkerhed, men det tror vi ikke, de gør...

3. Babyshopping. Vi eeeeelsker shopping – men ikke af den slags, der involverer hagesmækker og de der heldragter med knapper i skridtet, som alle små børn er så glade for at gå i.

4. Alt for interne babyudtryk. Når nogen skriver og aflyser, fordi baby er midt i et tigerspring, ser vi bare babyen for os på en trampolin i Tigerdyr-dragt. Ret nuttet faktisk.

5. Nul sex. Vi er helt med på, at man kan miste lysten til sex i en periode, men det øger ikke ligefrem vores lyst til at joine babyklubben at høre om, hvordan det tog jer 11 måneder at komme op på hesten igen.

6. Afføring. Det er sikkert en af de ting, der bliver helt naturlige, når vi selv står i lort til halsen (bogstaveligt talt), men ikke et sekund før.

7. Manglende nattesøvn. Medmindre du gerne vil sikre dig, at du bliver den eneste superwoman med børn i hele vennegruppen, så skal du stoppe med at snakke om, hvor træt du er. Lige nu. Selvom vi selvfølgelig føler med dig, for der var en nat for nylig, hvor vi kun fik syv timer og var helt smadrede dagen efter...

8. At snakke i uger. Hverken under graviditeten, eller efter lille Valdemar-Vitus er kommet til verden og bliver fotograferet ved siden af et skilt, hvor der står ‘I dag er jeg 9 uger’, kan du regne med, at vi kan regne i uger. Vi forstår os kun på måneder eller år.

9. Hvor misundelige de er. Tror de måske ikke, at vi er misundelige på deres babylykke? Eller det vil sige, at det var vi, før de begyndte at tale om punkt 1-7...