© iStock

Abdul kæmper for rene neglesaloner

En beskidt manicure kostede Paula ulidelige smerter og offentlig ydmygelse

29. juni 2005

Det kan være decideret farligt at være forfængelig ? det har 80'er-stjernen Paula Abdul måtte sande! En manicure på en neglesalon i Los Angeles sidste år i april endte nemlig med offentlige ydmygelser og en årelang sundhedskrise, da sangeren og danseren fik svamp i fingeren, efter hun var blev dullet op med urene manicure-redskaber.

Lige siden den fatale manicure, har Paula måtte rende på hospitalet i tide og utide, hun har måtte spise piller og fået lokalbedøvelse, og så har hun måtte lægge øre til adskillige mere eller mindre venlige kommentarer, når hun har optrådt på amerikansk tv.

- Jeg så en grøn-gul, tyktflydende væske, der lugtede fælt, komme ud af min tommelfinger. Og så blod, blod, blod. Som professionel danser har jeg oplevet smerte før, men denne smerte var så voldsom, at selv når mit hår rørte ved min finger, fik det mig til at skrige, beretter den traumatiserede sangerinde.

Paula Abdul har nu kastet sig ud i en politisk kamp for at få politikerne i Californien til at lave regler for rengøringsniveauet i statens neglesaloner.