Brad Pitt
Brad Pitt

Angelina forbandede Jennifer

Sådan vandt skønheden Brads hjerte

14. november 2005

Godt nok er Angelina Jolie en af verdens vel nok mest sexede kvinder, men der skal åbenbart mere end bare lækkerhed til at score Brad Pitt. I hvert fald tyder noget på, at skønheden tyede til heksekunster for at vinde Brads hjerte!

En nær ven af Brad fandt for nylig en beholder med et mystisk gråt pulver i handskerummet i Brad Pitts bil, og Brad fortalte glad og gerne, at det indeholdt resterne af en flagermus. Angelina havde givet ham pulveret, fordi det ville beskytte ham mod ulykker, sagde hun - men nu siger en kendt heksekunster, at der kun kan have været tale om sort magi, der skulle forpurre Brads forhold til ekskonen Jennifer Aniston.

Doktor Snake, forfatteren til kultbestselleren Voodoo Spellbook (Voodoo forbandelsesbogen) siger nemlig, at flagermuse-rester stort set kun bliver brugt i sort magi, når målet er at ødelægge forhold.

Angelina har før begavet elskere med mystiske beholdere - således fik eks-manden Billy Bob Thornton en beholder med lidt af hendes blod som tegn på hendes kærlighed.