Ashton Kutcher
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher prøver flysex

Men godten kom ikke ind i The Mile High Club

26. oktober 2005

I filmen A Lot Like Love lykkedes det skønne Ashton Kutcher at have sex i et fly og dermed komme ind i den eftertragtede Mile High Club ? men alt er ikke så let som det ser ud på film. Det ved Ashton af erfaring. Han har nemlig forsøgt at have flysex i virkeligheden, men det lykkedes ikke rigtigt.

- Jeg prøvede det en gang. Jeg kom faktisk ikke ind på toilettet ? det var meget underligt at forsøge at få to mennesker derind. Det lykkedes aldrig helt for mig, siger Ashton.

Hvis han virkelig vil have flysex, skulle han måske træne lidt på landjorden først. Det lader i hvert fald til, at Paris Hilton har haft held med træning af den art! Rygtet vil i hvert fald vide, at hun for nylig havde sex med sin nye elsker, endnu en græsk shipping-rigmand ved navn Stavros Niarchos, på et transportabelt toilet! De to var til et eksklusivt party i Hollywood (men dog ikke mere eksklusivt end at det havde transportable toiletter!), da de blev så vilde i varmen, at de bare MÅTTE knalde her og nu. Og så valgte de altså at gøre det på toilettet. Historien melder ikke noget om, hvor besværligt eller uromantisk DET var!