David Beckham
David Beckham

Beckhams dyrker stående sex

Du kan også få det - se her hvordan

8. maj 2006

Selvom Victoria og David Beckham har 3 sønner og 2 strålende karrierer, har de tilsyneladende stadig masser af tid til at dyrke ny og spændende sex. Rygtet vil i hvert fald vide, at de for tiden eksperimenterer med stående sex ? fordi stillingen skal garantere, at deres næste barn bliver en pige!

- David vil virkelig gerne have, at Victoria får en baby til. Men han vil have en pige. Og når David vil have noget, så bliver han ret besat. Ved at tale med andre, har han fundet ud af, at man har større chance for at få en pige, hvis man for eksempel har stående sex på visse dage af måneden, siger de sladdervoren kilde tæt på parret.

Den viden alene er dog ikke nok for fodboldgodten - han har også undersøgt andre muligheder for at sørge for, at barn nr. 4 bliver en datter:

- Han har en dag tjekket et website, der hævder at kunne garantere, at et par får en pige, og der er også en bog, der hedder "Sådan bestemmer du dit barns køn", som handler om at man kan planlægge, om man får en dreng eller en pige.

Heldigvis er Victoria med på sin mands plan. Hun har for eksempel allerede valgt, at hendes kommende datter skal hedde Luna ? og det selvom eks-Spice Girl'en udmærket ved, at hun kan sætte sit eget helbred på spil ved at få endnu et barn. Hun fik nemlig kejsersnit ved sine tre sønners fødsel, og risikoen for komplikationer vokser for hvert kejsersnit.

- Victoria ved det, men hun ved også, hvor begejstret David ville være for at få en datter, siger en sladdervoren kilde.

Læs mere: